23.8.2014

Chanel Rouge Allure Velvet 37 L'Exubérante

Hot-hot-hot pinkPidän kovasti Chanelin mattahuulipunien sarjasta Rouge Allure Velvet. Tästä sarjasta löytyy sekä mun suosikkipunainen, numero 46 La Malicieuse josta kerroin tässä postauksessa, että yksi parhaista ja kauneimmista kirkkaista sävyistä, mitä olen löytänyt - numero 37 L'Exubérante.

L'Exubérante on se huulipunasävy (ja koostumus) josta pidän tällä hetkellä kaikista minun huulimeikeistä ylivoimaisesti eniten. Tämä on juuri se huulipuna joka antaa koko lookille potkua, kohottaa mielialaa ja saa näyttämään huolitellulta ja reippaalta. Tämän kaivan esille meikkilaatikosta kun olen vähän väsynyt, huonosti nukkunut enkä oikein jaksais olla skarppi ja huoliteltu mut on pakko. Ja ihme kyllä, tämä sama sävy toimii myös silloin kun on valmiiksi hyvä fiilis ja edessä mahtava päivä tai yö. Se on kuin iloinen, tarmokas, loputtoman positiivinen hyvä ystävä joka piristää heikkoina hetkinä ja on aina valmis juhlimaan.

Täyteläinen, mehukas, kirkas ja valloittava superpinkki sävy ja samettinen mattainen koostumus.

Minusta L'Exubérante on syvä pinkki joka on lähellä fuksiaa mutta pysyttelee kuitenkin pinkin puolella, ripaus lisää sinistä pigmenttiä veisi jo rajan yli.
Sävy muuttuu hieman valaistuksen mukaan ja kirkkaassa auringonvalossa L'Exubérante on lämmin pinkki. Varjossa tai pilvisellä säällä sen sinertävät vivahteet tulevat paremmin esille ja sävy kallistuu selkeästi viileän puolelle.Koostumus on peittävä mutta tuntuu huulilla kevyeltä ja miellyttävältä. Rouge Allure Velvet on ns. moderni matta eli huulipunassa on valoataittavia hiukkasia jotka tekevät pinnasta himmeästi hohtavan ja silkkisen näköisen.

Yleensä en käytä L'Exubéranten kanssa mitään rajauskyniä. Vedän siveltimellä huulille ja korjailen sitten tarvittaessa suoraan puikosta päivän mittaan. Rouge Allure Velvet kestää mattaisen ja pigmenttisen koostumuksensa ansiosta ihan mukavasti, mikään kestopuna se ei kuitenkaan ole. Väri ei karkaile suun rajojen ulkopuolelle helteisessäkään säässä. Tämä on minusta tärkeä ominaisuus näin voimakkaanvärisessä huulipunassa.

Käytin tätä sävyä usein tänä kesänä, se näytti iloiselta värikkäisiin hellevaatteisiin yhdistettynä.  Mutta L'Exubérante ei ole minusta vain aurinkoisten päivien sävy. Se näyttää hyvältä myös yhdistettynä talvisiin, tummiin väreihin ja kalpeaan ihoon.Monipuolisuus taitaa olla L'Exubéranten valtteja. Tarvittaessa tämä räyhäkkä huulipuna muuntautuu säyseäksi lip stainiksi kun pigmentin taputtelee kevyesti huulille sormenpäällä.

Käytän tätä huulipunaa usein vieläpä niin että taputtelen kevyesti myös poskipunaksi. Se levittyy kauniisti ja saumattomasti, jopa puuteroidulle iholle (samaan ei pysty moni oikea poskipuna!). Lopputulos on minusta nätti, sellainen ruusuinen ja raikas, ja "poskipuna" pysyy hyvin siellä missä pitääkin. Usein L'Exubérante päätyykin ainoana huulipunana (huulirasvaa ei lasketa) ja myös ainoana poskipunana meikkipussiin kun pakkaan reissua varten. Oikea monitoimimeikki!

Onko teillä kokemuksia Rouge Allure Velvet-sarjasta tai muista mattaisista huulipunista? Ajattelin seuraavaksi katsella tummempaa, dramaattisempaa sävyä syksyksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!