21.8.2014

Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet 17

Uusi huulimeikkilelu ja päivän look


Tämä eilen ostamani Lumenen huulimeikkikynä Raspberry Miracle Lip Sorbet sävyssä 17 on eka kokemukseni tämäntyyppisistä kynämuotoon pakatuista huuliväreistä. Itse asiassa on melkeinpä ihme, että olen pystynyt näitä välttelemään näinkin pitkään. Vaikuttaa siltä että joka merkillä on oma versionsa huulikynästä. Todennäköisesti eri merkkien kynät myös lopetetaan suht. pian ja samaan aikaan, näin tämä aina menee. Vuoden päästä meille myydään taas jotain uutta tapaa punata huulet.Sinänsä idea ei ole ihmeellinen: kynämuotoon pakattu huuliväri, värimassaa saa esille pyörittämällä kynän hopeanväristä loppupäätä. Lumenee mainostaa kynän sisältävän "hoitavaa arktista vadelmaa" (With Conditioning Arctic Raspberry) ja englanninkielinen teksti kynän kyljessä julistaa "Moisture-rich sheer color for glossy lips". Suomeksi tyydytään lakoniseen "Huulikiiltokynä". En henkilökohtaisesti tiedä mitään vadelman ihmeellisistä huulia hoitavista ominaisuuksista mutta sehän ei tarkoita vielä yhtään mitään. Ja vadelmista noin yleensä tykkään, nam!

Syksyn trendi, viininpunainen huulipuna, kiehtoo mua kovasti. Mutta jotenkin tuntuu että kesän jälkeen kovin tummat ja syvät värit vähän pelottaa. Tämä kevyt huulikiiltomainen tuote vaikutti juuri sopivalta siirtymätuotteelta, se keikkuu juuri siinä puolessavälissä matkalla sävytetyistä huulirasvoista kohti peittävää dramaattista viininpunaista huulipunaa. Huulikiiltokynän sävy näyttää minusta kauniilta:


Viileä, siniseen taittuva punainen, kädelle swatchattuna kivan läpikuultava. Huulilla väri on syvempi ja tummempi, itse asiassa tämä huulikiiltokynä on pigmenttisempi mitä odotin! Se on tavallaan hyvä juttu mutta tavallaan ei - nimittäin kun haaveilin helposta huulimeikistä, jonka voi suoraan paksukaiskynästä nopeasti levittää huulille niin ei onnistu tällä. Tummahko väri vaatii peilin. Ja huolellisuutta levitykseen. Itse asiassa siveltimellä tulee selvästi parempaa jälkeä. Siveltimellä levitettynä:

Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet 17

Huulilla se tuntuu miellyttävän kevyeltä, kuin huulirasvalta. Kevyt tuoksu ei häiritse minua. Vastalevitettynä antaa huulille kaunista kiiltoa.
Yhdistin huulimeikkiin luumun- ja kullansävyisen silmämeikin.


Eli koko luomella utuista luumunsävyistä luomiväriä, sen päällä kimaltavaa persikkakultaa kevyesti sormenpäällä paikalleen taputeltuna.

Halusin näyttävän huulimeikin pariksi sipimäiset rajaukset silmiin mutta en halunnut rajausviivoista kovin teräviä ja tummia. Niinpä rajasin samalla luumunsävyisellä luomivärillä ja kostealla eyeliner-siveltimellä.

Silmän sisäkulmassa vaaleaa, lähes valkoista kultasävyä. Poskipäillä kevyesti samaa luomiväriä korostusvärinä.Kynsiin tuli uutta Mavalan kynsilakkaa sävyssä Amethyst, siniseen taittuva tumma väri sekin.

Tätä Lumenen huulikiiltokynää on saatavissa eri sävyissä, mun nro 17 taitaa olla tummimmasta päästä. Hyvin mahdollista että vaaleat sävyt levittyvät ongelmitta suoraan puikosta. Itse pidän enemmän siveltimen antamasta tarkkareunaisemmasta jäljestä. Siveltimellä värimassa myös levittyi ohuemmin ja tasaisemmin. Tosin meikin korjailu päivän mittaan onnistui hyvin kynällä suoraan huulille piirtelemällä.

Korjailu oli tarpeen koska tämä ei ole kovin pysyvä huulimeikki (tosin pysyvyyttä ei valmistaja luvannutkaan). Minä mutrustelen huulia paljon, puren niitä yms ja jotenkin tämä tuntui kuluvan nopeasti pois. Kiilto sumenee ja jotenkin haihtuu ja väri katoaa. Lopputulos parin tunnin päästä on jotakuinkin tämä:


Itse asiassa pidän tästä haalistuneesta versiosta melkeinpä enemmän kuin tuoreesta, voimakkaanvärisestä ja kiiltävästä. Toimii paremmin tummemman silmämeikin parina kun huulet ja silmät eivät riitele keskenään huomiosta.
Ostos ei kaduta, varmasti tulen käyttämään tätä huulikiiltokynää. Sen huulirasvamainen koostumus on miellyttävä ja tuntuu kevyesti kosteuttavalta. Ehkä pikkuhiljaa tästä rohkaistun hankkimaan ihan kunnon tumman huulipunankin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!