27.8.2014

Mavala Nail Color Pearl 107 Black Night

Mustan mielenkiintoisempi versioPidän tummista lakoista. Täysin mustaa kynsilakkaa en kuitenkaan voi käyttää. Olen kokeillut pari kertaa ja ei, ei toimi. Se ei sovi mun ihonsävyyn ja saa näyttämään sairaalta. Mutta musta johon on sekoitettu jotakin muuta, vaikkapa hiukan hienoa viileänvihreää shimmeria - sehän on ihan eri juttu. Tämähän on oikein kiva!

Mavala 107 Black Night

Kynsillä Black Night on ensivilkaisulla melkein musta. Tarpeeksi musta ollakseen tavallaan neutraali. Tätä sävyä on helppo käyttää, se sopii monenlaisiin asukokonaisuuksiin. Värishimmeri tekee mustasta hiukan mielenkiintoisemman, pehmentää hiukan. Ja mikä parasta, se ei riitele mun ihonsävyn kanssa.


Lakka levittyy paksuhkona, melko peittävänä kerroksena. Levitin kaksi värikerrosta ja olin tyytyväinen, pinnasta tuli tasainen. Shimmeri antaa tälle lakalle hiukan enemmän kiiltoa mitä Mavalan cremelakoissa on. Silti kunnon kiiltävän tuloksen saamiseksi tarvitsee päällyslakkaa. Itse käytän pikakuivattavaa päällyslakkaa, tämä ei nimittäin ole kuivumisajaltaan se nopein koostumus eikä mulla ole koskaan kärsivällisyyttä odottaa.


Varjossa tai pilvisellä säällä Black Night on enemmän black. Lakka muuttuu käden käänteessä ja valosta riippuen mustasta vihertäväksi ja takaisin.
Auringon osuessa lakanpintaan shimmerihippuset erottuvat paremmin. Silti sävy on minusta hyvin hillitty.


Mavalan pitkähkö, löysähkö, pyöreä sivellin ei ole suosikkini mutta minkäs teet.


Lakka pysyi hyvin kolme päivää, sitten kynsien kärjissä alkoi olla kulumaa ja yhteen kynnenkulmaan lakanpintaan tuli lohkeama. Vitosen lakaksi ei huono suoritus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!