28.8.2014

On helppoa olla vihreä

Vihreäsävyinen päivämeikki Sleekin ja Diorin sävyillä.


Vihreä silmämeikki oli itse asiassa mieheni ehdotus. Innostuin heti! Minä niin pidän kylmistä, siniseen taittuvista vihreistä ja täyteläisistä tummista havunvihreistä sävyistä! Mutta jostain syystä en ole juuri käyttänyt niitä omissa meikeissäni viime aikoina.

Dior on suosikkini luomiväreissä mutta heillä on aika niukasti hyviä vihreitä. Eikä juuri ollenkaan tummia, syviä, viileitä vihreitä sävyjä. En ainakaan heti muista ainuttakaan sellaista palettia. Eikä uusissakaan viisikoista ole kunnon tummaa sinivihreää muistaakseni...96 Frosty Bamboo
Sleek Orbit
Tähän meikkiin käytin kolmea Diorin luomivärinappia mutta varsinainen meikin stara on matta sinivihreä sävy halpismerkki Sleekin 12 mattasävyn paletista Ultra Matts V2. 

Sleekin luomivärit ovat varsin laadukkaita ja pigmenttisiä. Levitin sinivihreää luomiväriä silmän ulkokulmaan ja häivytin liikkuvan luomen puoleenväliin. Käytin samaa sävyä vihreän kynäräjauksen päälle ylä- ja hiukan myös alaluomelle.

Tein rajauksen IsaDoran vihreällä rajauskynällä 96 Frosty Bamboo. Sisärajauksessa IsaDoran beige kajal ja yläluomen sisäpuolella ripsien välissä Rimmelin musta kajal-kynä.Luomivakoon levitin Diorin harmaata mattaa luomiväriä ja häivyttelin. Liikkuvalla luomella on Diorin satiinista vaaleaa ruskeaa. Sisäkulmassa ja kevyesti kulmaluulla on Diorin himmeästi hohtavaa ihonväristä luomiväriä.

Nämä sävyt ovat eri paleteista mutta minusta ne melkeinpä kuuluu samaan palettiin kun leikkivät niin nätisti yhdessä! Vielä kun saisin sopivan vihreän Dior-värinapin tähän kokoonpanoon mukaan.

Ripsissä mustaa vedenkestävää IsaDoran ripsiväriä ja kulmissa Lumenen sävytetty kulmakarvavaha.Huuliin tuli sävytettyä huulirasvaa tasapainon vuoksi. Vanha kunnon Blistex SPF 15, mun "kesäheila".

Poskilla hyvin kevyesti pinkkiä Chanelin poskipunaa ja kevyet varjostukset tein Sleekin varjostus- ja poskipunapaletilla Face Form. Minulla se on sävyssä Light.

Tänään paistoi välillä jopa aurinko! Sain siis laittaa minun suosikkikengät :) Ne on minusta älyttömän söpöt mutta mokkaa joten sadekeli olisi kenkuleille kohtalokas. Vaaleansiniset! Ja niissä on  nauhat jotka solmitaan ruseteille.Tässä vihreässä meikissä mulla on niin kotoisa olo. Haluaisin lähiaikoina kokeilla lisää erilaisia vihreäsävyisiä meikkejä joten jos haluatte vinkata omia suosikkisävyjä tai sävyjen yhdistelmiä, olisin kiitollinen!

Tässä vielä kaikki käyttämäni tuotteet:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!