24.8.2014

Philosophy Miracle WorkerMiracle Worker. Miraculous anti-aging retinoid eye repair. Siis oikeesti, miraculous :D Täytyy vain ihailla kosmetiikkafirmojen itseluottamusta!

Ylistyssanat sikseen, tämä "ihmeidentekijä" on siis silmänympärysvoide. 15 ml pumppupullossa jonka mekanismi vie aivan liikaa tilaa ja saa putelin näyttämään aivan liian isolta sisältöönsä nähden. Pakkauksesta ei näe läpi joten on mahdotonta sanoa, miten paljon tuotetta on jäljellä. Todennäköisesti eräänä kauniina päivänä "ihmevoide" vain loppuu ja jättää mut pulaan otan kaapista jonkun toisen silmänympärysvoiteen.

Jos vaikutan hieman kiukkuiselta niin se johtuu vain siitä että mua ärsyttää mahtailevat ihonhoitotuotteiden nimet tyyliin "ihmeellinen korjaava voide ikääntymistä vastaan". Kosmetiikka ei ole kirurgiaa ja vanhenemista ei voiteilla voiteta, ei edes ihmevoiteilla. Kaikki sen tietää. Miksi sitten teeskennellä?


Olen käyttänyt tätä silmänympärysvoidetta nyt noin viiden kuukauden ajan kahdesti vuorokaudessa -  aamuisin kun herään ja ennen nukkumaan menoa. Miracle Worker on aika paksua, hyvin silikonista massaa jota pitää hieman lämmitellä sormenpäiden välissä ennen kuin sen voi taputella iholle. Tämä tuhti samettinen silikonisuus ei ole mun suosikkikoostumus, en ehkä oikein osaa selittää miksi. Kyse on varmaankin enimmäkseen näppituntumasta. Minusta sitä on hankalaa levittää - paksu tahna ei tahdo millään liukua iholle.Voide silottaa ihon pinnan silikonisella kalvolla mikä saa pikkujuonteet häivyttymään hiukan, toimii siis tässä suhteessa samaan tyyliin kuin monet kasvomeikki-pohjustustuotteet. Efekti on tosin niin kevyt ja huomaamaton että välillä minusta tuntuu että kuvittelen sen. Tästä näkymättömästä kalvosta huolimatta minusta tuntuu että tämä silmänympärysvoide saisi olla kosteuttavampi. Välillä luomet tuntuvat hiukan kuivilta ja pari kertaa olin huomaavinani ihossa hienoista hilseilyä (mietin että se voi johtua myös voiteen retinoideista). Koostumus ei ole tippaakaan rasvainen eikä iholle jää tästä öljyistä tai tahmeaa tunnetta. Pikemminkin sellainen silikonisella tavalla kuivahko pinta. Meikki levittyy tämän tuotteen päälle ongelmitta, ei keräänny luomivakoon eikä liukene pois.

Tuotteen pakkauksessa mainostetaan että se sisältää retinoideja ja Miracle Workeria markkinoidaan nimenomaan voiteena ikääntymisen merkkejä vastaan.Ehkä mahtailevan nimen takia odotin jotakin... enempää. Mun kokemus Miracle Workerin suhteen on kuitenkin hyvin, hyvin neutraali - iho ei mennyt tästä huonompaan kuntoon mutta en huomaa myöskään mitään parannusta tähänastiseen tilanteeseen. Enkä ainakaan huomaa mitään todella ihmellistä tämän silmänympärysvoiteen käyttöön liittyen.

Mietin että ehkä joku, joka on aikaisemmin käyttänyt vain peruskosteuttavaa silmänympärysvoidetta (tai ei ole käyttänyt silmänympärysvoidetta ollenkaan) sattaisi huomata ihossaan jotain muutoksia käytettyään Miracle Workeria. Tai sitten ei. Minä olen tarkka perusihonhoidosta ja silmänympärysvoide on kulunut päivittäisiin rutiineihini alle kaksikymppisestä lähtien. Ja erilaisia retinoideja olen käyttänyt ihonhoidossa hieman yli parikymppisestä lähtien. Seuraavaksi täytän 38 ja omasta mielestäni silmänympärysihoni näyttää ikääni nähden suhteellisen hyvältä.


Miracle Worker ei missään nimessä ole minusta huono tuote. Se ei vain tee minun silmänympärysiholle mitään ekstraa verrattuna muihin vastaaviin silmänympärysvoiteisiin. Silikoninen koostumus ei ole suosikkini mutta se on makuasia. Pumppupullo on hygieninen ja tuotteen annostelu helppoa. Voide ei tuoksu, plussaa sekin. Harmahtavankellertävä voiteen väri ei tosin ole minusta kovin houkutteleva mutta iholla se ei tietenkään näy. Ja tämä toimii hyvin meikin alla. Mutta minulle ei tullut halua ostaa tätä heti lisää, seuraavaksi kokeilen mielelläni jotain muuta silmänympärysvoidetta.

Philosophyn tuotteita myy Suomessa Sokokset. Muistaakseni Miracle Worker maksaa n. 45€/15 ml.
Tässä vielä raaka-aineluettelo:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!