20.8.2014

Sadepäivän fiilis


Täällä sataa. Alan pikkuhiljaa tottua ajatukseen syksystä. Tänään oli jo oikeastaan kivaa kun "sai" pukeutua kunnon vaatteisiin eikä hellehepeniin. Kaivoin kaapista ihanan mustan nahkahameeni jonka ostin kesällä enkä ehtinyt vielä pitää kertaakaan. Ja vanhan rakkaan nahkatakkini. Ja pukeuduin syksyn väriin, viininpunaiseen. Punertavia sävyjä tuli silmämeikkiinkin. Tosin meikkasin vielä kesäisen tottumukseni mukaan, pehmeillä sävyillä ja kevyellä kädellä. Draaman aika ei ole vielä :)Tänään leikin siis luumun ja vaaleanpunaisen sävyillä. Koko liikkuvalla luomella on pehmeää, harmaalla taitettua luumua, ulkokulmassa voimakkammin. Rajasin silmän samalla sävyllä mutta kostealla siveltimellä ja väristä tuli paljon tummempi ja voimakkaampi.

Häivyttelin rajan yläluomella Diorin aprikoosinsävyisellä mattaluomivärillä ylös kulmaluulle asti. Tämä on niin ihana sävy! Todella hyvä häivytyksiin. Pitää ihan käydä katsomassa, onko sitä mahdollisesti saatavilla irrallaan. Mun nappi on alunperin vanhan viisikon osa jonka olen siirtänyt eri palettiin. Ja se on melkein loppu!


Koko liikkuvalle luomelle luumusävyn päälle taputtelin helmiäistä vaaleanpunaista. Tämäkin on Diorin nappi vanhasta kausiviisikosta Pink May. Hyvin helmiäinen muttei juurikaan väriä. Mutta tällä saa tarvittaessa hiukan taitettua meikin sävyä tai kevennettyä sitä kun kerrostaa tummemman luomivärin päälle. Ja olenpahan käyttänyt tätä myös korostusvärinä poskipäillä, kevyellä kädellä annosteltuna oikein sievä.


Liikkuvan luomen keskelle taputtelin vielä hiukan kunnon frost-helmiäistä Diorin paletista Extase Pink. Napissa se näyttää vaaleanpunertavalta mutta iholla välkkyy viileänä, lähes hopeisena.

Kulmissa Lumenen kulmakarvageeli josta tykkään päivä päivältä enemmän. Ja ripsissä mustaa vedenkestävää Max Factoria. Silmän sisäkulmassa valaisemassa Shiseidon WT 905.Huulista tuli luonnollisen vaaleanpunertavat, poskiin kevyesti pinkkiä. Tukalle en ehtinyt tehdä ihmeempiä, haroin sitä sormin taakse hiusöljyn kanssa että olisi vähemmän kuohkea. (On tämäkin ongelma! Yritän aina saada tukan asettumaan enemmän päätä myöten ja se haluaa tuivertua miten itse parhaaksi näkee. Taistelu jota en tule koskaan voittamaan.)

Viininpunainen on näköjään meillä nyt päivän teema :D Ruokakaupassa kultani seikkaili vihannesosastolla ja minä jämähdin kynsilakkahyllylle. Nyt hänellä porisee hellalla maailman paras borsch-keitto (ja tuoksuu niin hyvälle että en kohta enää kestä), minä ihailen tyytyväisenä omaa saalistani:


Ehdin vielä lakata kynnet ennen ruokaa. Mavalan Amethyst näyttää minusta erityisen houkuttelevalta.

Mikä fiilis teillä on alkavan syksyn suhteen? Jos syksy olisi yksi väri, mikä se olisi? Ja onko teidän meikkityylinne muuttunut jo siitä mitä se oli heinäkuussa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!