17.8.2014

Sunnuntaimeikki

Tänään ehdin napata päivän meikistäni muutaman kuvan. Itse meikissä ei ole mitään erikoista, pehmeää harmaata yhdistettynä kultapersikkaan ja hohtavaan vaaleanpunaiseen. Suunnutelmissa oli lähteä sunnuntaiajelulle joten tein sellaisen meikin joka pysyy matkalla tuulessa ja kestää hikoiluakin. Kaikki mun all-time favorites samassa setissä käytössä taas :D

Tämännäköinen meikki siitä tuli:


Koko kasvoilla ja myös hyvin kevyesti silmäluomilla Avenen kasvoille tarkoitettua aurinkosuojavoidetta SPF50+ Very high protection emulsion for normal to combination sensitive skin.
Pohjustin luomet hyvin ohuella kerroksella Jane Iredalen Pure Pressed Base-mineraalimeikkipuuteria sävyssä Ivory.
Joues Contraste 74 Ultra Rose
Lisäksi koko liikkuvalla luomella on kevyesti Chanelin pinkkiä poskipunaa Joues Contraste 74 Ultra Rose. Tykkään siitä miltä tämä satiinisenhohtava poskipuna näyttää luomilla! Tässä meikissä sen tehtävä oli tosin vain toimia taustavärinä.

Varjostin luomivakoa hiukan aurinkopuuterilla. Tai noh, itse asiassa se ei ole virallisesti aurinkopuuteri, tuote on Bare Minerals mineraalimeikkipuuteri SPF15 sävyssä Medium Beige. Meikkipohjana se on minulle aivan liian tumma mutta aurinkopuuterina mainio!

Varsinaiset luomivärit ovat kaikki Diorin. Silmän ulkokulmassa mattaa ruskeaan taittuvaa harmaata muinaisesta paletista Mystic Jade (taitaa olla mun vanhin paletti tällä hetkellä). Samaa sävyä kevyenä rajauksena alaluomella. Tämä on sellainen "tylsä" sävy joka on jäänyt vähemmälle käytölle vaikka itse asiassa sehän sopii hyvin monien sävyjen pariksi.
Liikkuvan luomen keskelle taputtelin sormenpäällä hohtavaa vaaleanpunaista sävyä paletista Extase Pinks.

Sitten muutin mieltäni ja halusinkin vähemmän vaaleanpunaista joten pehmensin taputtelemalla luomelle ohuen kerroksen persikkaista, voimakkaan kultahohtoista luomiväriä. Sekin on Mystic Jade-paletista. Tämä sävy on ihana jos haluan vaihtaa meikin sävyä lämpimämmäksi ja kultaisemmaksi. Luomivärin koostumus on aika läpikuultava, se on lähinnä kultashimmeria kevyen persikkaisella pohjalla. Levittyy parhaiten sormenpäällä paikalleen taputtelemalla mutta voi levittää myös siveltimellä. Tämä ei ole ihan niin suurhippuinen kuin EP:n vaaleanpunainen sävy jonka hopeakimalle on aika reippaankokoista.

Shiseido WT905
Rajasin yläluomen Inglotin Eyeliner Gel Mattella, sävy 89, sellainen vaalehko lilaan taittuva harmaahko väri. Käytän tätä usein päivämeikissä, se ei ole liian tumma. Musta on turhan kova kontrasti ja ruskeat rajausvärit harvoin sopii mun sävyihin, jotenkin liian lämpimiä mun makuun.

Silmän sisäkulmassa (ja kevyesti poskipäillä ja ihan hiukan myös kulmaluulla silmän ulkokulmassa) on mun lemppari highlighter-tuote, eräänlaisen kulttimaineenkin jo saavuttanut Shiseidon WT905. Mun pitää joskus kirjoittaa tästä, on se sen verran erilainen (ja mahtava!) korostuspuuteri. Se on ihan puhtaanvalkoinen ilman hilettä tai shimmeria, iholla kuin valkoista silkkisatiinia. Hyvin "japanilainen" jotenkin, siinä mielessä että tavallaan sotii kaikkia eurooppalaisia meikkaussääntöjä vastaan mutta jollakin nerokkaalla ihmetavalla silti toimii!
Poskipunana sama Chanel Joues Contraste 74 Ultra Rose.

Shiseido WT 905 korostusvärinä

Kulmilla nopea sipaisu Lumenen kulmakarvageeliä. Ostin tämän vähän aikaa sitten ja pikkuhiljaa nyt "maistelen" käytössä. Vaikuttaa tuotteelta mun makuun - minimum effort, maximum impact. Tällä saa luonnollista korostusta ja hiukan sävyä kulmiin silloin harvoin kun jaksan tehdä niille yhtään mitään :)
Myös huulilla Lumenea - mun vanha suosikkitussi sävyssä 12 Hetkiä. Helppo nopea huulimeikki, tussilla väriä + saman pakkauksen toisesta päästä voitelua. Myös amorikaaren korostamiseen käytin Shiseidon WT 905-korostuspuuteria, ihan pikkusipaisu vaan.Ripsissä yksi kerros Max Factorin mustaa vedenkestävää 200 calorie-ripsiväriä. On hankalahko puhdistaa mutta pysyy hyvin (mulla vuotaa aina silmät kovassa tuulessa).

T-alueen puuteroin kevyesti MUFE:n HD-irtopuuterilla. Minulla on rasvoittuva sekaiho ja kevyt puuterointi kasvojen keskiosassa on välttämätön, muuten naama loistaa kuin täysikuu :)

Avenen loistava lähdevesisumute oli kovassa käytössä koko prosessin ajan. Suihkin sitä kasvoille meikkiä tehdessä, se viilentää mukavasti ja myös kiinnittää meikin hyvin. Kuten olen jo kirjoittanut aikaisemmin, se on hyvä tuote mineraalimeikkien parina käytettäväksi kun kevyesti meikin päälle suihkittuna vie iholta liian puuterisuuden, pinnasta tulee hyvin luonnollisen, lähes meikittömän näköinen. Kotikäytössä megakoko 300ml.

Meitsi lähdössä ajelulle :)
Vasta myöhemmin tajusin että paidassa on samat sävyt, harmaata, vaaleanpunaista ja oranssia :)
Toivottavasti kaikilla oli yhtä rento viikonloppu! Mukavaa alkavaa viikkoa teille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!