19.8.2014

Viimeinen kesäpäivä


Sääennuste lupaa sadetta koko viikolle. Onko tämä nyt todella syksyn esiinmarssi?

Sunnuntaina olimme muutaman tunnin ajelulla ympäri lähiseutuja. Aurinko paistoi iloisesti ja lämpömittari näytti +18° mutta silti jokin oli muuttunut. Lähdön tunnelmaa, vielä tuskin aistittava haikea kesän loppu.

Pyörän selässä kaipasin jo pitkähihaista ajotakin alle. Ja takin irtovuori on viritetty nyt takaisin paikoilleen, sen verran viileää tuulessa tuli.


Koivuissa vilahteli siellä täällä keltaisia lehtiä. Nyt jo! Ja pihlajat ovat taittua marjoista. Kuulemma jos on runsaasti pihlajanmarjoja niin se tietää pitkää ja lumista talvea :) Mikäli vanha viisaus pitää paikkansa, tulossa on kaikkien aikojen talvi!

Välillä pysähdyttiin oikomaan jalkoja ja syömään jäätelöt.

Otin  nyt eka kertaa pikkuisen pokkarikameran mukaan ajelulle että napsisin kuvia kauniista maisemista. Hyvä idea ehkä mutta hommasta ei oikein tullut mitään, kuten kuvista huomaa. Ei siinä vauhdissa oikein ehdi zoomailemaan ja parhaat kohdat vilahtaa ohi niin nopeasti. Niin kuin elämä yleensäkin. Hetket, loistavat kauniit pienet ilon ja onnen ja murheen välähdykset mistä meidän päivät muodostuu, ohi ennen kuin huomaakaan. Jos hyvin käy, jäljelle jää hyvä muisto.


Paluumatkalla kurvasimme miehen vanhempien kautta kahvittelemassa. Siellä asuu yksi tyyppi joka osaa elää hetkessä :) Matot rullalla onnesta kun tuli vieraita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!