25.8.2014

Violetti meikki


Omatekoinen
Piiiitkästä aikaa kokeilin värikkäämpää silmämeikkiä. Maalasin silmät antaumuksella kirkkaalla violetillä luomivärillä ja ah, kylläpä tuntui kivalta kaiken viime kuukausien beigen ja vaaleanpunaisen jälkeen :D Ainakin harmaata sadepäivää se hiukan piristi! Käytin Diorin luomivärejä itsekokoamastani paletista johon yhdistin kolmen alkuperäisen Dior-palettini sävyjä.

EP
Halusin meikin joka toimisi mustien vaatteiden kanssa ja jolla voi olla ihmisten ilmoilla päivällä ja mennä sitten ulos illalla ilman lisäsäätöä. Itse meikki on hyvin simppeli. Yksi kirkas väri on jo itsessään vahva statement.Koko liikkuvalla luomella on violettia joka on alunperin kotoisin Diorin viisikosta Extase Pink. Tämä oli eka kerta kun kunnolla kokeilin tätä luomiväriä. Sävy osoittautui todella laadukkaaksi. Pigmenttinen, kaunis silkkinen violetti jota oli helppo häivyttää. Samaa sävyä käytin myös alaluomella.

Häivyttelin violetin mattaisella nudesävyllä. Nappi-parka on kulunut melkein loppuun.

Liikkuvan luomen keskelle taputtelin helmiäistä lilaa omatekoisen palettini vasemmasta yläkulmasta. Sävy on itsessään läpikuultava ja hento mutta kerrostettuna vahvemman sävyn päälle antaa hohtoa ja kolmiulotteisuutta.

Rajauksena Inglotin harmaa geeli. Se kestää hyvin vettä ja pysyy sateesta huolimatta. Vedenkestävä tuuheuttava IsaDoran ripsiväri ja beige alaluomen sisärajauskynä ovat arkimeikkini vakiovarusteita.Huulilla ja poskilla samaa tuotetta - Chanelin mattahuulipunaa Rouge Allure Velvet sävyssä 37, L'Exubérante (tästä lempparihuulipunastani enemmän tässä postauksessa).
Käytän tämän sarjan huulipunia usein poskipunana, koostumus levittyy poskille sormenpäillä yhtä vaivattomasti kuin laadukas voidemainen poskipuna ja pysyy koko päivän. Tällä saa reipasta "olen ollut pakkasessa"-punaa poskille tai vain aavistuksen hentoa sävyä raikastamaan kasvot. Värikkään silmämeikin pariksi valitsin jälkimmäisen vaihtoehdon.Huulille taputtelin tätä vahvaa pinkkiä mattahuulipunaa ohuena kerroksena sormenpäällä.


Miksi sitä niin helposti jämähtää turvallisiin neutraaleihin sävyihin? Miten minusta tuli niin nössö? Maailmassa on niin paljon kauniita värejä! Yleensä ilahdun kun näen muilla värikkäitä meikkejä ja kun meikkaan muita, mielelläni käytän värejä (mikäli se meikattavalle sopii) mutta omissa meikeissä pitäydyn silti useimmiten nudesävyissä. Päätin tästä eteenpäin ottaa itseäni niskasta kiinni ja käyttää rohkeammin värejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!