20.9.2014

Chanel Rouge Allure Velvet 40 La Sensuelle


Kalastin tämän huulipunan puoleen hintaan alelaarista. Ja nyt ihmettelen, voiko ne siellä Chanelilla olla niin hulluja että lopettaisivat niin kauniin sävyn? Vai onko kyse siitä ettei tummat huulipunat myy Suomessa, meikkien hissukkalandiassa? Vai oliko kyse vain yksittäisen myymälän valikoiman supistumisesta... Toivottavasti. 40 La Sensuelle on upea! Ihan täydellinen syksyn huulipuna.


Rakastan Chanelin Velvet-huulipunien laatua, todella samettista tunnetta huulilla, mattaa, mutta samalla elävää ja kolmiulotteista pintaa. Ja sitä että koostumus on täydellinen tummasävyisille huulipunille: maalaat vain huulet ja se siitä, huulipuna ei petä, ei karkaa, ei leviä vaan pysyy kauniina paikoillaan. Rouge Allure Velvet ei vaadi rajauskynää, korkeintaan huulipunasiveltimen levitykseen. Sekään ei ole pakollinen.

Kirjoitin jo aikaisemmin kirkkaasta fuksiapinkistä 37 L' Exubérante ja minun täydellisestä punaisesta 46 La Malicieuse. La Sensuelle on syvä, kaunis, täyteläinen viininpunainen.Ja vaikka koostumus on matta, sen sisältämät valoataittavat pigmentit tekevät taikansa, huulipuna on kauniisti valoa heijastava olematta kuitenkaan kiiltävä, hohtava tai helmiäinen.
Pidän siitä miltä tämä efekti näyttää huulilla.Kuvissa La Sensuelle-huulipuna tavalla miten käytän sitä useimmiten: puhtaille huulille siveltimellä. Tumman näyttävän sävyn kanssa tykkään olla tarkkana.


Puna on mukavan pigmenttinen mutta ei tunnu huulilla oikeastaan ollenkaan. Ja se kuluu huulilta kauniisti pois, kevyesti haalistuen. Eilen se selvisi kunnialla kahdesta lämpimästä juustovoileivästä ja kupillisesta teetä, korjailuun ei juuri ollut tarvetta. Punan kuluessa huulille jää pehmeä stain ja reunat pysyvät selkeinä, puna ei suttaannu.La Sensuelle on itseriittoinen sävy eikä kaipaa tuekseen muuta meikkiä. Sitä voi käyttää kasvojen - tai koko lookin - ainoana väripilkkuna. Mutta sitä on myös helppo yhdistää muihin meikkeihin, tyylikäs sävy sopii monenlaiseen.
Viimeksi yhdistin sen iltameikissä pehmeään ruskeasävyiseen smoky-silmämeikkiin, tykkäsin kokonaisuudesta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!