5.9.2014

Dior Trafalgar 876

Uusi paletti ja eka meikki sillä. Paljon kuveja.Ensin odotin hulluna Diorin uusien luomiväriviisikkojen saapumista. Sitten ensivilkaisun perusteella olin vähän pettynyt kun yksikään ei vaikuttanut heti "omalta". Tarvittiin lisätutkimuksia. Ja lopulta ostin juuri sen viisikon jonka alunperin halusin, syksyn LE-paletti Trafalgar 876 on mun!

Ja se on iiiiihana! Todella, todella kaunis ja hyvälaatuinen paletti.Siis katsokaa näitä värejä!


Tiedän että monia pelottaa paletin keskimmäinen punainen nappi. Itse säikyin vasemman alakulman vanhan kullan väristä luomiväriä.


Mulla on harmaat silmät ja oikeat sävyt saa ne näyttämään sinisiltä. Vähemmän imartelevat sävyt taas... Kokemuksesta tiedän että vaaleanpunaiset ja punaiset sävyt = siniset silmät. Vihertävästä kullasta en ollut ihan varma.

Paletti silti kiehtoi valtavasti. Tällähän voi tehdä vaikka mitä!

Yhdessä blogissa löysin Diorin oman videon jossa mallia meikataan juuri tällä paletilla. Tässä linkki blogissa olevaan videoon. Joten kun eka kertaa kokeilin palettia, noudatin videossa esiteltyä kaavaa. Tosin levitin punaista huomattavasti hillitymmin, varsinkin alaluomille. Tämännäköinen siitä tuli:


Turhaan pelkäsin, paletin sävyt sopivat hyvin myös harmaille silmille.
Käytin siis paletin kaikkia sävyjä, kuten videon meikissäkin. Vasemman yläkulman läpikuultavaa vaaleanpunaista koko luomelle, punaista luomivakoon ja silmän alapuolelle, kultaa liikkuvalle luomelle ja ruskealuumua ulkokulmaan ja ripsirajoihin. Vaalea kulta sisäkulmaan. Lisäksi musta ripsiväri ja beige kajal sisärajaukseen.
Paletin kaikki luomivärit ovat hohtavia joten kirkkaassa valossa meikki näyttää vaaleammalta heijastuksen takia. Sisätiloissa, varjossa, pään käänteessä meikki onkin hiukan tummempi ja syvempi.Luomivärit ovat todella helppoja työstää ja häivyttää, Diorin laatua parhaimmillaan. Ainoastaan vasemman yläkulman vaaleanpunainen sävy on kuivempi koostumukseltaan eikä ole pigmenttinen. Mutta sen juju on siinä että se hohtaa enemmän kuin muut luomivärit, siinä on sellaista sokerista huurretta. Käytin sitä nyt koko luomella pohjustusvärinä ja se tasoitti hyvin luomen sävyä. Pitäis testata sitä muiden sävyjen päällä.Jos tarkkaan katsoo, tämähän on periaatteessa neutraalien sävyjen paletti. Ainoa räväkkä on se keskimmäinen nappi mutta sekin on kesytettävissä tarvittaessa hyvinkin kiltiksi. Ja tällä saa oikeasti tehtyä vaikka kuinka paljon erilaisia silmämeikkejä, näyttävästä ja dramaattisesta hyvinkin hillittyyn, pelkästään paletin omilla sävyillä. Ja kun siihen yhdistää vielä muita rajausvärejä tai luomivärejä niin oioi. Minusta tuntuu että en ihan heti kyllästy tähän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!