1.9.2014

Harmaa sunnuntai


Kaivoin viime viikolla meikkikätköistäni Sleekin mattaluomivärien paletin Ultra Matts V2. Alkava syksy vaikuttaa selvästi mun meikkausfiiliksiin, tummemmat sävyt ja mattakoostumukset kiinnostavat taas. Paletti on muuten oikein kiva ja luomivärit vaikuttaa laadukkailta mutta valitettavasti tiputin paletin lattialle ja sen peilikansi irtosi :( Onneksi sekä peili että luomivärinapit ovat kunnossa.

Sunnuntain meikkiin halusin pehmeitä sävyjä ja silmän muotoa korostavaa rajausta.


Käytin IsaDoran harmaata rajauskynää ja luomiväreinä Ultra Matts-paletin alarivin kahta vasemmanpuoleista sävyä, pehmeää harmaata ja punertavaa sävyä. Harmaata on silmän ulkokulmassa ja kynärajauksen päällä pehmentämässä. Samalla se pitää kynän paikallaan koska mun rasvoittuvilla luomilla kynäräjaukset ei tahdo pysyä ilman puterimaista tuotetta päällä. Punertavaa luomiväriä levitin koko yläluomelle.

Liikkuvalla luomella on Diorin beigenruskeaa helmiäisluomiväriä ja kulmaluulla kevyesti vaaleaa. Molemmat sävyt samasta paletista Elegante.


Ripsissä mustaa vedenkestävää, Max Factorin 2000 calorie. Ei kyllä ole mikään tuuheuttava ripsiväri, hyvin luonnollista jälkeä tällä tulee.
Jännä muuten, että varjossa meikki näyttää punertavammalta, matta punertava pohjaluomiväri puskee läpi. Valoisammassa päällä oleva helmiäisruskea taittaa meikin sävyä vaaleammaksi ja ruskeammaksi.


Silmän sisäkulmassa ja korostusvärinä kasvoilla Shiseidon WT 905, tykkään tästä niin hirveän paljon! Se ei kimalla eikä siinä ole mitään selviä hippusia mutta ihosta tulee vaaleampi, kirkkaampi ja kuin läpikuultava. Yritin zoomata poskipäähän että se näkyisi iholla paremmin mutta eipä juuri näy.


Yhdistin meikkiin hyvin luonnolliset huulet. Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream Lip Protectant Stick Sheer Tint SPF 15 on hyvin pitkä nimi sävytetylle huulirasvalle :D Periaatteessa suosikkini, sävytetty Blistex SPF 15, on hyvin samanlainen huulirasva mutta mansikkaisella tuoksulla ja sävyltään lämpimämpi ja maksaa pari euroa. Ardenin n. 28€ huulirasva tuoksuu jollekin yrttiselle ja on vadelmanpunainen puikossa, lähes läpinäkyvä huulilla. Tuntuu huulilla kosteuttavalta ja antaa luonnollista kiiltoa mutta ei ole pitkäkestoinen.


Kävimme Herra Savon kanssa esittelyssä, katsomassa meille taloa.


En ole koskaan asunut omakotitalossa enkä aikaisemmin käynyt niitä katsomassakaan, kerrostaloasuntoja vain. Minua vähän jänskätti, osaisinko kysyä välittäjältä kaikki tärkeät kysymykset :D Tilanne oli loppujen lopuksi tosi rento ja taloa oli mielenkiintoista tutkia. Yritin kuvitella, miltä tuntuisi siellä asua ja millaista meidän arki olisi... ainakin imuroitavaa pinta-alaa hurjasti enemmän! Ja pihalla kaikenlaista puuhasteltavaa :)

Talo oli jotenkin symppis ja suloinen, pieni puutarha ja kaikki. Ja iso keittiö sekä leivinuuni, pääsisi Herra Savon kaikki kunnianhimoiset kulinaristiset kokeilut toteutumaan kunnon puitteissa! Mutta tää on ihan eka talo mitä ollaan nähty eikä meillä ole kiirettä, mietitään vielä ja katsellaan vaihtoehtoja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!