10.9.2014

IsaDora 44 Muddy Nudes


Ärsyttävä flunssa! En saa kunnolla nukuttua, nenä tukossa, päätä särkee ja olo on kuin ois lyöty hiekkasäkillä päähän. Haahuilen väsyneenä jättikokoisessa collegepaidassa Finrexin-muki aina käden ulottuvilla. Milloin tämä loppuu...

Väri-iloittelujakaan en nyt oikein jaksa. Turvallisilla neutraaleilla sävyillä menään. Meikkasin IsaDoran paletilla Muddy Nudes. Paletti on juuri sitä mitä nimi kertoo - murrettuja nudesävyjä, kolme mattaa ja vasen alakulma satiininen keskiruskea.


Paletti on pyörinyt meikkipakissani jo ties kuinka kauan, en tiedä, onko näitä enää myynnissäkään. Sen värit ovat varovaisen nudemeikkaajan turvallinen paletti, laatu ihan ok hintaansa nähden, makuuni vähän kuiva. Ja se ainoa satiininen sävy ei millään halua luovuttaa väriä luomelle, pölisee.

Käytin paletin kolmea mattasävyä, vaniljaa kulmaluulle, nudea varjostuksena silmän sisemmällä puoliskolla ja tumman suklaan ruskeaa ulkokulmassa.


Lisäksi käytin Diorin hohtavaa vaaleaa lilaa paletista Extase Pinks sisäkulmassa ja liikkuvalla luomella, muuten täysmatta meikki on vähän tunkkainen.
Kun itse en jaksa näyttää skarpilta, eyeliner hoitaa homman. Rajasin tummanruskealla puuterimaisella värillä josta tuli nestemäinen eyeliner Inglotin Duraline-nesteen avulla. Rajaus (ja vedenkestävä IsaDoran ripsari) kesti kiitettävästi, vaikka mun silmät vuotaa koko ajan. Beige IsaDoran sisäkajal huijaa silmät kirkkaamman näköisiksi.


Mä lähden nyt hörppimaan teetä ja lukemaan blogeja tuonne viltin alle, snif!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!