24.9.2014

Kahden lakan manikyyri


Vastakohtien harmoninen liittoOlen ihan tohkeissani mun tämänhetkisestä lakkauksesta :)

Ostin vähän aikaa sitten pari Lumenen alelakkaa hetken mielijohteesta. Näistä toinen, karhean hiekkapinnan antava 44 Jäljet Hiekassa/Quick Sand, on minun ihanin lakka tällä hetkellä. Sopii loistavasti syksyiseen tunnelmaan ja sävyihin!


Tummanvihreä helmiäislakka 32 Viileät yöt/Darkened Nights taas nimensä puolesta sopii nopeasti viileneviin ilmoihin (meillä sataa räntää toista päivää, ei tee mieli ulos ollenkaan!) mutta kun lakkasin sillä kaikki 10 sormea, en oikein tykännyt.Helmiäiskoostumus ei yksinkertaisesti ole mun silmään niin tyylikäs kuin klassinen creme, jotenkin lopputulos toi mieleen halvat joulukoristeet. Tumma sinivihreä (= teal) on mielestäni yksi kauneimpia värejä, jopa haluan maalata uuden olohuoneemme seinät tällä sävyllä (Herra Savo oli että "ahaa, no joo"), mutta helmiäisenä se oli jotenkin too much.

Tuntui että se kaipaisi rinnalleen jotakin tummempaa, syvempää. Pintojen kontrastia. Ja mikäs sen parempi kontrasti teal-väriselle kiiltävälle helmiäiselle 32 kuin tumma, teal-hippusilla kimeltävä karheanmatta 44.


Niinpä lakkauksen pääväri on helmiäinen 32 mutta toisessa kädessä nimetön ja peukalo ja toisessa etusormi ja pikkurilli ovat saaneet kynsiinsä tumman hiekkalakkauksen sävyllä 44.

Yhdistelmä toimii! Nämä kaksi ovat yhdessä kauniimpia kuin erikseen, tai ainakin 32 saa liitossa lisää tyylikkyyspisteitä.

Mietin miten päheä ois tumma sinivihreä pitkä avoselkäinen samettinen iltapuku... Ja siihen tummat smokyt, tukka laineille ja tämä lakkaus :) Iltapukua ei ole mutta smokyt ja laineet eivät ole ongelma. Tosielämässä yhdistän niihin rouheita lämpimiä neuleita veden sävyissä, tummaa nahkaa ja keveitä kermanvärisiä silkkipaitoja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!