18.9.2014

Meikkihaaveita ja -ostoksia


Eilen Milanossa avattiin maailman ensimmäinen Guccin beauty corner. Gucci tekee nyt tosissaan värikosmetiikkaa ja on tuonut markkinoille valtavan laajan meikkisarjan jonka kasvona on kuninkaallinen Charlotte Casiraghi, Grace Kellyn tyttärentytär. 25 sävyä kynsilakkaa, kaksi eri koostumusta huulipunaa, valtava määrä luomivärejä, meikkikyniä joille luvataan 24h pysyvyyttä... Meikkiguru Pat McGrath ja Guccin taiteellinen johtaja Frida Giannini + sadan ihmisen tiimi tekivät kokoelman eteen töitä 4 vuotta. Frida itse toimi koekaniinina: käytti kasvoillaan jokaista tuotetta ja jos siinä havaittiin vikaa, kehittely aloitettiin alusta. Suositussa venäläisblogissa oli laaja reportaasi aiheesta ja vaikkei venäjää ymmärtäisikään, kuvia uutuusmeikeistä on paljon!  Linkki tässä.

Tosin ei sellaista pelkoa, että täällä Suomessa joutuisimme pähkäilemään Guccin meikkivalikoiman eteen että mitäköhän ottaisin. Suomessa on myynnissä vain murto-osa mielenkiintoisesta kosmetiikasta, minkäs teet. Nars, Marc Jacobs, Dolce & Gabbana ja kaikki muut meikkisarjat joita täältä ei saa... Kuopiossa valikoima on tietenkin paljon suppeampi kuin pääkaupunkiseudulla. Olen jo kertonut kuinka alkuun olin etsimässä Kuopion Kicksiä jota täällä ei siis ole...

Mutta on sentään Make Up Store. Merkki joka ei aikaisemmin tuntunut minusta kovin kiinnostavalta mutta olen pikkuhiljaa muuttamassa mieltäni :) Täällä on oikein kiva, siisti ja viihtyisä MUS-liike jossa pikaisesti kävin eilen (piti ehtiä bussille) ja uudestaan tänään tutkimassa lisää. Tässä saaliini:


Mulla ei ole kokemusta MUSin tuotteista paria luomiväriä lukuunottamatta. Ihanan myyjän avustuksella onnistuin eilen kiireessä nappaamaan tosi nätiltä vaikuttavan viileäsävyisen nudehuulipunan, Mauve Berry.

Huulipunan valitsemisen ohella eilen ehdin vilkaista pikaisesti peiteaineita ja tänään kävin perehtymässä aiheeseen vähän lisää. Tarvitsen jotakin kirkastavaa ja koostumukseltaan ohutta silmien alle ja korostuksiin. Valitsin kevyen ja valoaheijastavan Reflex Cover vaaleimmassa sävyssä Light. Myyjä sanoi tämän vastaavan parhaiten valokynää.

Myyjä sujautti vielä mukaan näytteen Hydra Serumista niin vikkelästi että löysin sen vasta kotona :) Taikaa!


Mitä Suomessa myytäviä meikkisarjoja ei tule syystä tai toisesta koskaan ostettua? Entä mikä meikkisarja ois kiva saada tänne?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!