28.9.2014

Kiva meikki, huono kuva :(


Miksi silloin kun meikki onnistuu, kuvat ei onnistu? Olin oikein tyytyväinen eiliseen juhlavampaan meikkiini (kävimme pyörähtämässä kaupungilla illalla) mutta ennen lähtöä kattolampun valossa otetut pikaiset meikkikuvat eivät tee sille oikeutta :( möö :(

Itse meikki on klassinen. Luomivarjostus matalla neutraalilla (MUS Saga + hiukan MUS Smog). Musta siipimäinen rajaus ja irtoripset.


Liikkuvalla luomella käytin kahden Diorin luomivärin sekoitusta, kimaltavaa vaaleanpunaista paletista Extase Pink ja vaaleaa kultaa (oikea yläkulma) paletista Trafalgar. Sekoitin ne keskenään kädelle kostealla siveltimellä ja levitin luomelle.

Silmän sisäkulmassa hiukan Trafalgarin hentoa vaaleanpunaista. Alaluomella rajauksena Smog.Silmämeikin pariksi tuli kirkkaanväriset huulet, Chanel Rouge Allure Velvet L'Exubérante.

Näistä irtoripsistä en osaa sanoa mitään varmaa merkin ja mallin suhteen. Löysin ne mun irtoripsilaatikosta pieneen muovirasiaan pakattuina, ilmeisesti oon käyttänyt nitä jo aikaisemmin. Ripset olivat kuitenkin puhtaat, hyvässä kunnossa ja hyvänmalliset. Lyhyt ripsinauha riittää ulkokulmasta vähän yli silmän puoleenväliin. Näillä saa hyvin korostusta silmän ulkokulmaan.

2 kommenttia:

 1. Tämä syndrooma on valitettavan tuttu meille kaikille, jotka ottavat silmämeikkikuvia :/

  Tosi kiva meikki vajavaisessakin valossa. Mulla ei ole mitään kokemusta irtoripsistä. Pitäisköhän alkaa tutkailemaan tarjontaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää uuteen kämppään viritellä paremmat kuvausvalot niin sais otettua sisätiloissakin kelvollisia kuvia. Tässä nykyisessä väliaikaisessa vuokra-asunnossa on muutenkin vähän hankalaa löytää sopivaa työpistettä jos pitää illalla meikata mutta onneksi muuttopäivä lähestyy!

   Mä en pidä ripsipidennyksistä mutta irtoripset ovat ihan kivoja "leluja", niillä saa meikin ilmettä muutettua helposti. En tosin arkimeikeissä juuri jaksanut panostaa, juhlavampiin tilanteisin vain. Esim. Dependin ripset osoittautui hyviksi ja heillä on eri malleja. Ja Duo-liima!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!