23.9.2014

MUS Mauve Berry ja päivän look


Mauve Berry on mun eka Make Up Storen huulipuna. Etsin neutraalin sävyistä huulipunaa joka sopisi syksyiseen fiilikseen ja ihastuin Mauve Berryn rauhalliseen sävyyn. Se on nude mutta ei selkeästi ruskea/beige vaan taittuu hiukan viileäksi. Sävyssä on hiukan harmaata ja lilaa, kuulostaa ehkä hullulta mutta on mun väritykseen juuri oikeanlainen sekoitus.

MUS creme Mauve Berry
Minusta nudehuulipunan valitseminen on vaikeimpia meikkipulmia. Niistä ei ikinä tiedä kokeilematta huulille, mitä tuubista tulee. Mauve Berry näyttää muuttavan sävyä hiukan joka kerta kun sitä katson."Pakollinen" mutta ei kovin informatiivinen swatch kädelle:


Tykkään Mauve Berryn sävystä tosi paljon. Se tuntuu sopivan hienosti murrettuihin syyssävyihin, joista nyt tykkään. Tänään yhdistin sen pehmeäsävyiseen silmämeikkiin lilan ja violetin sävyissä.


Tänä syksynä näköjään pidän mattasävyistä joihin yhdistän hiukan kimalletta ja usein tummanruskean rajauksen. Niin myös tällä kertaa. Luomilla sävyjä IsaDoran mattaduosta 82 Mauve Orchid Matte, vaaleaa malvaa koko luomella ja samettista violettiä ulkokulmassa.

Liikkuvalle luomelle ja sisäkulmaan taputtelin vaaleaa kultakimalteista sävyä Diorin Trafalgar-paletista. Nappi on kovahko eikä siitä irtoa liikaa kimalletta, päivämeikkiin sopivasti.Kuten jo sanoin, Mauve Berry on kivansävyinen. Se on myös pigmenttinen huulipuna joka pysyy hyvin ja kuluu huulilta pois huomaamattomasti. Pidän myös hillitystä mustasta hylsystä ja klik-äänestä joka kuuluu kun sen sulkee. Huulipunan suurin miinus on minusta sen haju. Sellainen "väripigmenttejä rasvaseoksessa", tylsä perushaju jota ei ole peitelty millään hienolla harhautuksella. Haju ei ole kamala eikä voimakas mutta se on ja toivoisin ettei sitä olisi. Tämä huulipuna olisi paaaljon parempi paremmantuoksuisena! Vaikka Chanelin huulipunan tuoksuisena. Oisko se liikaa vaadittu?Suosikkihuulipunani Chanelin Rouge Allure Velvet L'Exubérante ujuttautui silti meikkiin mukaan - poskipunana. Ja peiteaineena käytin mun uutta MUSin valovoidetta Reflex Cover, aivan loistava tuote!

Torstaina on MUS-liikkeen kantispäivä Matkuksessa, ajattelin käydä katsomassa, mitä kivaa sieltä löytyy :) Mitä Make Up Storen tuotteita suosittelette?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!