17.9.2014

Philosophy The Microdelivery Peel


Tämä Philosophyn näyte on pyörinyt minulla useita kuukausia enkä saanut aikaiseksi kokeilla. Jotenkin tuntui että eihän tässä mitään ihmeempiä superkuorintoja tarvita, kaikkihan on muutenkin ok naamassa. Tämä Peel on siis kotikäyttöön tarkoitettu tehokuorinta joka on valmistajansa mielestä vanhanaikaista mikrohiontaa valovuosia edellä! Tuote sopii kaikille ihotyypeille mutta sitä suositellaan erityisesti taikomaan pois karheutta, vähentämään visuaalisesti ihojuonteita ja kirkastamaan ihoa.

Vaikutukset ovat välittömiä, ei odottelua eikä käsittelyn jälkeistä ihon parantelua, kuin syvissä kemiallisissa kuorinnoissa (Sinkkuelämän Samantha osaisi arvostaa tätä kun yhdessä jaksossa otti hetken mielijohteesta ihokuorinnan ja ilmestyi sitten juhliin kasvot mustan harson peitossa ja iho irti kesien).


Mun intoa vähän jarrutti myös se että pakkauksessa lukee selvällä englanninkielellä että tuote sisältää AHA-happoa ja herkistää ihon UV-säteilylle ja altistaa palamiselle. Käytön aikana (???) ja vielä viikko jälkeen pitää kayttää aurinkosuojaa. Käytän toki muutenkin aurinkosuojaa mutta en halunnut ottaa aurinkoisena kesänä ylimääräisiä riskejä. Tiedä sitä miten ärhäkkä tuo on!


No nyt tiedän. Yksinkertaisesti sanottuna: tämä on hiton hyvä kuorinta!
Tämä on kaksivaiheinen kuorinta. Eli kun mulla oli näyte, niin siinä on kaksi pussukkaa, vaihe 1 ja vaihe 2. Myyntipakkauksessa on vaihe 1 pakattuna 56,7 g purkkiin ja vaihe 2 tulee 59,2 ml pullossa. Molemmat kuuluvat settiin.


Käyttö on helppoa. Vaihe 1: lätkäistään puhtaalle, kuivalle iholle yhden teelusikallisen verran. Hellästi hierotaan iholle n. minuutin ajan, välttäen silmänympärysihoa. Ei missään nimessä hangata kovakouraisesti ja jos iho on hyvin herkkä, hierotaan vieläkin kevyemmin.

Vaihe 1 on koostumukseltaan sitruksentuoksuista, hyvin kuorivaa, kiteistä ja hienojakoista töhnää. Minulla ei ole selvää käsitystä, mitä "c-vitamiinipeptiidikristallit" on mutta tässä sen INCI:


Vaihe 2 seuraa välittömästi ykkösen jälkeen.


Eli kun kiteet on pyöriskelly naamassa sen minuutin, otetaan kakkosta n. teelusikallisen verran ja levitetään suoraan ykkösen päälle kasvoille, varoen silmänympärysaluetta. Mitään ei pestä/pyyhitä välillä pois! Ykkösen ja kakkosen sekoittuessa iholle leviää hetkeksi lämmin tunne ja tulee hiukan valkoista vaahtoa. Seoksen annetaan olla kasvoilla 2 - 3 min. Jos iho on hyvin herkkä, seosta ei hierota ihoon, muussa tapauksessa kasvoja voi hieroa kevyesti mikä tehostaa kuorivaa vaikutusta. Itsehän hieroin kuin viimeistä päivää :D
Vaihe 2 sisältää happoja, ainakin maitohappoa ja salisyylihappoa. Tässä vaihe 2 INCI:


Annoin vaikuttaa sen 3 minsaa ja huuhtelin ohjeen mukaisesti pois. Kuivasin kasvot ja kurkistin peiliin ja kyllä, näin selvän muutoksen. Iho oli silminnähden ruusuisempi, heleämpi, kuulakkaampi, tasaisemman värinen. Lisäksi se tuntui aivan unelmansileältä ja pehmoiselta ja huokoset näyttivät pienemmiltä. Kaikki flunssassa niistämisestä aiheutunut karheus ja nenustan hilseily poissa. Se oli mun unelmaiho. Niin hyvää että teki mieli levittää sitä koko vartalolle ja olla yhtä sileä ja kuulakas joka paikasta :D (Jos olisin sikarikas, ostaisin tätä isot saavit ja palkkaisin kaks avustajaa levittelemään mömmöjä vähintään kerran viikossa!)

Koska en ole rikas, tuotteen Sokoksen hinta 74,90€ ärsyttää mua suunnattomasti. Varmaan joku 50€ tuntuisi vielä että ok, maksan, mutta 75€ on jo liikaa mulle. Kuorinnasta. Ja mietin sitäkin että vaihe 1, kuorivat sitruskristallit, myydään purkissa. En pidä purkkipakkauksia hygienisinä enkä usko että niissä tuotteen vaikuttavat aineet säilyvät kun tuote hapettuu... Hmm...

Mutta jos raha ei ole este niin tässä on tehokas ja helppokäyttöinen kotikäyttöinen kasvojen kuorintakäsittely joka antaa muutamassa minuutissa näkyviä ja tuntuvia tuloksia. Lisäksi saa leikkiä pikkukemistiä omassa kylppärissä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!