7.9.2014

Red. Trafalgar 876


Toinen meikki Diorin uudella viisikolla.


Uusi palettini Trafalgar on ollut käytössä joka päivä sen jälkeen kun sen ostin. Mulla ja Trafalgarilla on meneillään oikea honeymoon :) Eka meikkini tällä paletilla löytyy tästä. Tulin siihen tulokseen että jos lähden reissuun ja pitää selvitä minimimeikkimäärällä, tämä pikkuihme otetaan ilman muuta mukaan. Tässä on tarvittaessa melkeinpä all you need :D

Punainen keskinappi on paletin tähti, juuri se tekee tästä luomivärien yhdistelmästä erilaisen. Ja Diorin toteuttamana tämä on erittäin laadukas punainen luomiväri. Kokeilin meikkiä jossa punainen on pääosassa.


Käytin meikkiin aitokarvasiveltimiä kuivina. Levitin paletin hentoa vaaleanpunaista pohjaksi koko yläluomelle ja silmän sisäkulmaan. Luomiväri ei juuri peitä mutta antaa meikille kuulautta ja valoa. Sen päälle, koko liikkuvalle luomelle ja luomivakoon levitin reippaasti punaista sävyä. En kerrostanut sitä vahvaksi, kyllä tällä saisi vielä paljon voimakkaamman punavärin tarvittaessa. Ulkokulmaan ja alaluomelle luumua (tätä sävyä monet sanoo ruskeaksi mutta minä näen siinä harmaalla ja ruskealla vahvasti taitetun luumusävyn silti).


Rajasin yläluomen kevyesti mustalla kynällä. Mustaa ripsiväriä ripsissä. Kulmissa Lumenen sävytetty kulmavaha. Alaluomen sisärajauksena beige kajal, aika tärkeä juttu punaisen silmämeikin kanssa. Ilman sisäluomen kirkastusta lopputulos kupsahtaa helposti silmätulehduksen imitaatioksi :)


Eihän tuo punainen luomiväri ole oikeastaan yhtään hurja! Sopii minusta päivämeikiksi. Ja sävy tuo hyvin silmien värin esiin!


Tiedättehän sellaiset meikkisetit joissa on luomivärin lisäksi poskipuna tai pari ja ehkä jotain muutakin vielä, vaikka huulikiilto yms? Minusta tuntuu että Diorin Trafalgar-palettiin on salaa ujutettu myös poskipuna! Ja korostuspuuteri... tai kaksi! Nimittäin joo, kokeilin käyttää keskimmäistä punaista nappia poskipunana ja vaaleanpunaista korostusvärinä poskipäille. Ja toimii!


Kaikissa tämän postauksen kuvissa poskipunana ja korostusvärinä käytetty vain näitä kahta Trafalgar-luomiväriä. En edes puuteroinut kasvoja ennen levitystä. Punainen luomiväri on niin hienojakoinen ja satiininen että sen pystyy helposti häivyttämään lähes olemattomiin. Ja minusta se on poskipunanakin oikein nätti, sellainen raikas!


Vaaleanpunaista highlighter-sävyä sudin reippaasti poskipäille ja ohimoille. Se antaa sellaista kosteannäköistä kivaa kiiltoa. Mun iholla tämä sävy ei erotu värinä, ainoastaan hohtelee. Tummaihoiselle on varmaan liian vaalea (menee iholla harmahtavaksi). Tässä zoomasin poskipäähän että kimallehippuset näkyy kunnolla:


Makuasia, tykkääkö hillitymmästä korostuspuuterista vai sellaisesta reippaasti kimaltavasta. Itselle ei tullut sellainen olo että "eiherrajumalaäkkiäpyyhytäänpois". Mietin että ehkä normaalisti päiväkäyttöön sutisin tätä hiukan kevyemmällä kädellä. Iltameikissä tää vois olla tosi kaunis.

Eli joo, Trafalgar menee mulla tällä hetkellä kategoriaan "mukaan autiolle saarelle minne vaan". Suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Jos tämä on taikonut mun harmaista silmistä näinkin siniset niin mitä se vois tehdä sinisille silmille? Tai vihreille? Tai lämpimän ruskeille? Mulla on sopivasti ruskeasilmäinen serkku jolle aion testata tätä palettia, vaikka hän nudesävyjen ystävänä ehkä aluksi pyörtyykin :D

Onko teillä tämä paletti? Tai onko aikomusta hankkia?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!