4.9.2014

Shiseido WT 905


Tätä puuterimaista meikkituotetta olen käyttänyt, testaillut, "maistellut" melkein joka päivä sen jälkeen kun sen ostin. Tuntuu että nyt osaan jo kertoa siitä jotakin.

Virallinen nimi on kummallinen koodi: WT 905 (WT = white), lisäksi pakkauksessa lukee Luminizing Satin Face Color - valaiseva satiininen väri kasvoille. Teksti on oikein osuva, tuote on juuri sitä, mitä sanotaan. Silkkisen tuntuista puuteria, joka antaa iholle "valaistun", kirkkaamman ja kuin photoshopatun lopputuloksen.

Minun ei enää kovin uusi WT 905

Tuotteen pakkaus on sama kuin Shiseidon puuterimaisessa poskipunassa. Tämä "poskipuna" on kuitenkin eräänlainen korostustuote, väriltään puhtaan lumenvalkoinen. Muovisessa mustassa pakkauksessa on 6,5g puuteria, kannen kokoinen peili ja kätevä pieni litteä aitokarvasivellin. Sivellin ei ole mikään turha lelu vaan sillä voi oikeesti meikata, harvinaista!

Korostuspuuteri WT 905 on siis ihan valkoista. Ja tämä on oudoimpia korostustuotteita mitä olen käyttänyt!

Tässä ei ole glitteriä, shimmeria, hohtavia hiukkasia, puuteri ei edes näytä helmiäispuuterilta rasiassa. Jopa suorassa valossa se näyttää vain, noh, valkoiselta. Alakuvassa sormenpäässä sitä on reilusti ja vasta siinä erottuu satiininen helmiäishohde.


Tuote on erittäin riittoisa. Värikakku on kova eikä siitä irtoa siveltimeen kovin paljon puuteria kerralla joten korostusövereitä tällä on hankalaa tehdä. Puuteri on myös erittäin hienojakoista, mikä on japanilaisille puutereille tyypillistä. Valkoista geishanaamaa tällä ei kuitenkaan maalata. Jos oikein liioittelee levityksessä niin ihonpinta alkaa näyttää elottomalta, puuterihan on valkoista. Mutta jos sitä levittää kevein sivelevin liikkein poskipäille, tuloksena on kaunis valo joka näyttää luonnolliselta.

Alakuvassa vasemmalla paksu swatch sormenpäällä ja oikealla WT 905 juuri ja juuri erottuu suunnilleen sellaisena mitä se on kasvoille levitettynä:


Ennen poskipunaa, vain WT 905.
Käytän tätä usein päivämeikeissäni. WT 905 toimii hyvin vaikkapa poskipäillä ja silmän sisäkulmassa, alueet vaalenee selvästi ja nousee esille. Tavallisesti levitän sitä hiukan myös kulmaluulle ja ohimolle, C-kirjaimen muotoisesti, kuten näissä kuvissa oikealla ja alhaalla. Itse asiassa kuvien meikissä levitin tätä kevyesti myös silmien alle valokynän tavoin. Temppu ei toimi jos korostuspuuteri on hileistä tai karkeaa koostumukseltaan. Näissä kuvassa zoomasin posken yläosaan:

WT 905 ja matta poskipuna

Lopuksi sanon että suosittelen tätä lämpimästi, jos haussa on arkikäyttöön(kin) soveltuva hienovarainen, laadukas ja monikäyttöinen korostuspuuteri. Sopii parhaiten vaalealle iholle (Shiseidolla on erikseen tuote tummalle iholle, samanlainen mut sellainen keltainen korostusväri).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!