3.9.2014

Sinisiä viivoja ja sininen pikkurasia


Jos mun pitää olla nopeasti valmis meikkini kanssa, eyeliner on "helpolla hyvä" ratkaisu. Ei tarvitse häivytellä luomivärejä ja lopputulos tehostaa katsetta sekä kohottaa naamaa - hetkessä. Lisäksi eyeliner on tänä syksynä taas muotia :)

Tänään oli hiukan kiire joten levitin luomille aurinkopuuteria, silmien sisäkulmiin hiukan korostuspuuteria (Shiseidon WT 905) ja sitten lisäsin viivat.


Tein rajaukset tummansinisellä mattaluomivärillä ja kostealla siveltimellä. Sitten vain mustaa ripsiväriä. Levitin sitä vain yläripsiin. Silmämeikki valmis!

Muu meikki oli aika hillitty, osittain siksi että aikaa oli vähän mutta pääosin siksi että tämäntyyppinen rajaus on oikeastaan kaikki mitä tarvitaan lookin skarppaamiseksi. Tukka voi olla nopealla nutturalla ja huulilla vain huulirasvaa mutta silti näyttää siltä että homma hanskassa!

Kävin keskustassa ja toki piti piipahtaa Sokoksella kun heillä on tämän viikon ajan ne kauneushäppeningit. Paikka kuhisi auttavaisia touhukkaita kauneusasiantuntijoita ja ainakin ne kaksi kenen kanssa juttelin olivat oikeasti mukavia.

En voinut vastustaa ja ostin yhden pikkupaletin. Ja lisäksi sain ihanalta Diorin tädiltä hyvin mielenkiintoisilta vaikuttavia näytteitä :) Toivottavasti sama tyyppi on Sokoksella ens kerralla kun tarvitsen jotakin Diorilta! Hän oli niin energinen ja vaikutti asiantuntevalta. Oli tosin ensin antamassa mulle jotain muita näytteitä "Kun sä oot niin nuori!" mutta korjasin että ikää on jo sen verran et kunnon anti-age kamalle ois paremmin käyttöä :D Siinä sitten naureskeltiin ja juteltiin kosmetiikasta.

Päivän saalis :)Dior Star on merkin uusin meikkivoide. Testaan sitä hyvin mielelläni koska en ole vielä löytänyt meikkivoidetta jota  mun tekisi mieli käyttää päivittäin, aina päädyn siihen että ilman on parempi. Ehkä tämä on erilainen. Koostumus vaikutti todella mielenkiintoiselta kädelle siveltynä, valoaheijastava mutta samalla kevyt eikä ollenkaan rasvainen. Mun sekaiho saattaa tykätä tästä!

Eyes Essential on silmänympärysiholle tarkoitettu seerumi. Hmm... Mun Philosophyn Miracle Worker tarvitseekin pian seuraajan. Ehkä Dior pärjää paremmin ja ylläättää mut.

Dream Skin on taas niitä yliampuvilla nimilla varustettuja ihmevoiteita: Dream Skin Perfect Skin Creator. Diorin konsulentti oli tästä hyvin innoissaan. Käsittääkseni tämä on kuin primer meikin alle mutta lisäksi hoitaa ihoa seerumin tavoin. Mielenkiintoista tietää, miten tämä pelaa yhteen Star-meikkivoiteen kanssa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!