15.9.2014

Smog & sunshine.


Viime aikoina innostuin käyttämään mattaisia luomivärejä. Nyt kaivoin meikkikätköistäni tämän vanhan entisen suosikkini, Make Up Storen keskiruskean matan microshadow Smog.

MUS Smog

En tiedä miksi en koskaan hurahtanut MUSin luomiväreihin. Tämä on laadultaan niin kiva ja samettinen eikä edes pölise. Ainut selitykseni on että tykkään enemmän paleteista eikä yksittäisistä isoista napeista...


Lähtötilanne
Eilen Smog oli käytössä vaaleankeltaisen Diorin napin ja Chanelin pinkin poskipunan kanssa samassa silmämeikissä. Mattaruskean ja hempeiden kuultavien pastellisävyjen yhdistelmä tuntui sopivan hyvin aurinkoiseksi sunnuntaimeikiksi.

Pohjustin luomet Diorin uudella Star-meikkivoiteella josta mulla on näyte. Luomivärien pohjustukseen se tuntuu soveltuvan hyvin, tasoittaa luomen sävyä eikä ole rasvaisen tuntuinen. Mutta luulen ettei meistä taida tulla kavereita, meikkivoide ei edelleenkään ole mun suosikkituote. Ei edes Dior-uutuus.

Diorin vanhasta Elegante-paletista peräisin oleva keltabeige luomiväri on liikkuvalla luomella. Iholla sen sävy taittaa ruusukultaan.
Varjostukseen käytössä Smog.
Lisäksi levitin luomen uloimmalle puolikkaalle varjostuksen päälle pinkkiä poskipunaa raikastamaan. Pinkki saa mun silmät näyttämään sinisemmiltä.Rajasin ruskealla puuterimaisella rajausvärillä, ensin kosteana ja sitten pehmensin rajausta samalla aineella mutta käytin kuivana.

Musta ripsiväri ja beige sisäkajal.
Myös alaluomella hiukan mattaa ruskeaa.

Kaytin poskipunana samaa sävyä kuin silmämeikissä. Chanelin 74 Ultra Rose on ihana. Tiedän, mainitsen sen joka kerta mutta kun se on niin hurjan näköinen napissa ja niin kaunis iholla, mä en kestä! :D

Huulimekkinä Ardenin vaaleanpunaiseksi sävytetty huulirasva. Flunssa on edelleen päällä enkä jaksa mitään full on-huulipunaa nyt.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!