26.9.2014

Tuplasininen MUS Blue PigmentPirtelin tänään innoissani rajauksia uudella, kaksipuolisella Make Up Storen kynällä Blue Pigment.Päivän testailujen jälkeen voin todeta että 1. sävyt ovat upeita ja 2. selkeästi tämä meikkituote ei ole helpoimmasta päästä. Kyseessä siis eilen hankkimani silmänrajauskynä jonka toinen puoli on tummansininen ja toinen kirkas turkoosinsininen.


Idea on kai siinä että sävyjä voi käyttää erikseen kynää kääntämällä sopivaan asentoon. Tai, jos käsi ei vapise, että samalla vedolla saisi kaksisävyisen rajauksen joka on kerralla tummempi ripsien tyvessä ja kirkkaampi sen yläpuolella. Idea on hyvä, kunnianhimoinen mutta... niin, on muutama "mutta".


Kynän pitää myös olla juuri täydellisessä asennossa luomeen nähden että tämä "alta tumma, päältä kirkas" onnistuu. Ja kuten yläpuolen kuvasta huomaa, yhdellä vedolla on vaikeaa saada tasaista, täyteläistä, kunnolla peittävää värijälkeä. Itse sain maksimaalisen kirkkaan ja peittävän väripinnan vasta muutamalla päällekkäisellä kynävedolla.


Toisaalta mitä useampi veto, sitä todennäköisemmin kynän asento luomeen nähden muuttuu eli turkoosi ja navy menevät osittain päällekkäin. Se ei ehkä ole suuri ongelma, näin rajauksesta tulee vähän utuisempi ja pehmeämpi, mutta jos haluaa nimenomaan hyvin selkeän eron kahden sävyn välille, pitää olla tosi vakaa käsi!
Tein simppelin meikin jossa mun uusi MUS-luomiväri, matta viileä beige Saga on varjostuksena, liikkuvalla luomella metallinhohtoista roosanudea ja huomion varastaa Blue Pigment-rajaus. Kirkkaansiniseen tottumattomalle - eli mulle - tämä on ehkä helpoin tapa aloittaa intensiivisen värin kanssa :)
Kynä on hyvin pehmeä, ei raavi luomea ja väriä irtoaa parila vedolla mukavasti. Tähtäsin niin että tumma sininen osuisi ripsien juureen ja vaaleampi sen yläpuolelle. Tuloksesta ei tullut ihan täydellistä mutta varmaan seuraavalla kerralla onnistuu jo paremmin!

Kynän pehmeys on myös sen heikko kohta, nimittäin jos taivuttaa ripset rajaamisen jälkeen, niin kuin mä aina teen, väriä tarttuu taivuttimiin ja rajaukseen jää kaljuja kohtia. Paikkaaminen on hankalaa koska kynän pitää osua luomeen juuri täydellisesti. Eli kannattaa varmaan puuteroida kynärajaus ennen taivuttamista.

Mulla on rasvoittuvat luomet ja valitettavasti kynä leviää myös luomelle ajan kanssa. Eli sinne luomivaon yläpuolelle ilmestyi muutaman tunnin päästä rajauksen kaaren mallinen hento sininen jälki :( Tämänkin olisin varmaan välttänyt puuteroimalla sekä rajauksen että vielä luomivärien päälle luomen.

Mulle väri on tämän kynän valtti. Kirkas, optimistinen ja näyttävä. Vähän harjoitusta ja puuteria, kyllä mä tämän kynän vielä kesytän!

2 kommenttia:

 1. Tässä kynässä on kiva idea ja ihanat värit, mutta kuten arvata saattaa ei se käytännössä ole oikein toimiva. Tarkallaeen yhdessä "oikeassa" asennossa tehtävä rajaus on pidemmän päälle aika mahdoton. Ainakin mulle.

  Kyllä se vanhanaikainen konsti on usein paras. Kaksi erillistä toisiinsa sointuvaa kynää tai luomiväriä. Tekemäsi meikki toki tosi kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha konsti on parempi kuin pussillinen uusia :D Tällä kynällä ois ehkä helpompaa tehdä rajausta jollekin toiselle kun luomen näkee paremmin ja käden asentoa pystyy paremmin tarkkailemaan. Mutta omassa meikissä aika hankala!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!