17.9.2014

Vaihtokauppa. Schwarzkopf Million Color 8 - 0


Viikonloppuna tehtiin serkkuni T:n kanssa mun kannalta oikein mukava vaihtis: mä sain meikata hänet ja ihana T taas ratkaisi mun suurimman ulkonäködilemman värjäämällä mun tyvikasvun. Tyvikasvu olikin jo ehtinyt sen verran pitkäksi että häiritsi. Ongelmana oli että toisaalta haaveilen ajoittain kuparinpunaisista hiuksista ja toisaalta haluaisin myös tuhkanvaaleat kutrit. Enkä osaa päättää :D Siihen asti kun jommalle kummalle puolelle kallistun, päätin jatkaa samalla linjalla kuin tähän asti: tyvestä tummempi, n. kasin tummuusasteen vaalea, latvat ovat vaaleammat, 9-10.

Sävyvalikoima on vähän niukka

Toinen hankaluus: L'Oréalin hiusväriä en halunnut ja muita vaihtoehtoja on saatavilla aika heikonlaisesti. Schwarzkopf on toinen valmistaja jolla on valikoimassaan kestovärejä eri sävyissä. Tosin vaaleampia sävyjä on vain muutama... Ostin lopulta Schwarzkopfin kestoväriin sarjasta Million Color sävyssä 8 - 0 Illuminated Blonde.


Värin käyttö oli helppoa. Pakkauksessa on voidemaista vaaleaa litkua purkissa, beigeä jauhetta pussissa ja hoitoaine, pussissa sekin. Litku ja jauhe sekoitetaan keskenään. Seoksen T levitteli mun tyvikasvun päälle. Ohessa huomattiin ettei väriseoksen haju ollut kovin tymäkkä, ihan ok. Pakkauksessa mukana tulevat muovihanskat taas ihan paskaa, liian isot ja hankalat. Pakkauksen lupaus "easy to mix, no dripping" piti paikkansa.Minulla ei ole todistusaineistona kuvaa tilanteesta ennen värjäystä mutta omasta mielestä tämä "jälkeen" on oikein hyvä. Schwarzkopfin 8 on ilmeisesti hiukan tummempi kuin lorkun 8. Tässä tilanteessa se ei haittaa, pidän siitä että tyvi on aavistuksen verran tummempi kuin latva. Mitään selkeitä värieroja ei näy, hyvä.


Itse sävykin on onnistunut, sellainen suhteellisen luonnollinen vaalea. Hyvä vaalea on kokemukseni mukaan (sekä kotivärjäykset että vuosien kampaamoreissut) hankala saada aikaan, helposti lipsahtaa liian vihertävään tai liian keltaiseen tai liian ruskeaan. Illuminated Blonde on uutena kiiltävä sävy jossa on vivahteita kullasta hunajaiseen ja neutraaliin beigeen.


Million Color onnistui olemaan myös ei-kuivattavan tuntuinen. Lopputulos on ihan jees, sillai hyvällä tavalla. Ellen keksi lähteä ihan eri värisuuntaan, ostan tätä varmaan jatkossakin.


Lopuksi vielä kuva T:n meikistä. Hän yleensä pitää hillitustä lookista, käyttää luomiväreinä ruskeita ja persikan sävyjä. Halusin kokeilla korostaa hänen upeita vihertävänruskeita silmiä. Käytin violettiä rajauskynää, mattaa vaniljaa kulmaluulla ja mattaa keskiruskeaa luomivaossa sekä Trafalgar-paletin kultaa liikkuvalla luomella ja luumuruskeaa rajauksen pehmentäjänä ja ulkokulmissa.

Pohjana hyvin niukasti ohutta meikkivoidetta ja Clarinsin valoaheijastavaa primeria Instant Light Radiance Boosting Complexion Base sävyssä 03 Peach. Se on muuten aivan ihana! Kokeilin tätä tuotetta nyt eka kertaa ja olen aivan ihastunut, tekee ihosta kuulakkaan ja raikkaan hyvin luonnollisella tavalla ja T:n tapauksessa korostaa kauniisti hänen rusketusta.

ILRBCB on tuote jota voi käyttää sellaisenaan, sekoittaa meikkivoiteeseen tai taputela meikin päälle esim. korostamaan poskipäitä. Tummimman persikkasävyn lisäksi on myös hennon vaaleanpunertava sävy (kirkastaa) ja vaaleahko keltaiseen taittuva (häivyttää hiukan ihon punakkuutta). Jos on hakusessa kuultoa ja valoa taikova pohjustaja normaalille tai kuivalle iholle niin kannattaa vilkaista tätä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!