14.9.2014

Viikonloppuraportti, Dior Dream Skin


Viikonloppu tuli ja meni. Testailin Diorin uutuuksia joista mulla oli näytteet, näillä näkymin en ole juoksemassa kauppaan hakemaan Dream Skin ihontäydellistäjää vai miten tuo perfect skin creator on soveliasta suomentaa... (Oikeesti, nuo suuruudenhullut nimet alkaa jo ärsyttää!)


ennen
Kyseessä on siis eräänlainen meikin alle levitettävä primer, joka samalla myös hoitaa ihoa. Kuulosti minusta aika hyvältä, vaikka SPF puuttuukin. Aine on hyvin vaaleaa, ihonväristä ja silikonisen-silkkisentuntuista.


Dream Skin testissä

Kokeilin sitä kädelle ensin ja oi-oi, kylläpä se teki ihosta todella sileän tuntuisen. Mitään selkeää shimmeria, kimalletta tai hohdetta mömmössä ei ole mutta iho silti näyttää hieman "valaistulta". Avainsana on "hieman", jos en tietäisi, en huomaisi mitään eroa :D Dream Skin sisältää mm. timanttipuuteria... oisko tämä ainesosa vastuussa valosta, en tiiä.

DS iholle levitettynä

INCI
Kokeilin Dream Skiniä myös puhtaille kasvoille ja tykkäsin aineen levittyvyydestä. Iho tuntui ehkä aavistuksen napakammalta... Valitettavasti kovin pitkään en unelmaihossa viihtynyt, nimittäin Dream Skin haisee tuoksuu hyvin voimakkaalle, hajuvesimäiselle ja mun nenään siltä kun olisin työntänyt kasvoni suosikkiparfyymiaan hulluna lotraavan vanhemmanpuoleisen tätihenkilön rinnuksiin. Tuoksuu niin paljon/epämiellyttävälle että kestin kakskyt minsaa ja pesin sen jälkeen kasvot!

Eli joo, olipa siinäkin review :D Tiivistettynä: tuntuu tekevän ihosta sileämmän ja hiukan valaistun mutta haju on aika vahva eikä hetkessä hälvene.  Suosittelen että kokeilet näytteellä ennen ostamista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!