1.9.2014

Viikonloppureissu


Viileätä kyytiä


Perjantaina, puolenpäivän aikaan, aamiaispöydässä (ollaan molemmat yökukkujia ja meillä syödään aamupalaa myöhään ja pitkän kaavan mukaan) saatiin idea lähteä viikonlopun kunniaksi moottoripyöräreissuun. Niinku heti. Meikkasin ja pakkasin kevyesti samalla kun Herra Savo hoiti hotellivarausta. Reitiksi valittiin Kuopio-Varkaus-Savonlinna-Imatra, missä ajattelimme olla yötä. Ja seuraavana päivänä vielä koukkaus Lappeenrantaan ennen kotimatkaa.

Säätiedotus lupasi n. +12° ja mahdollisesti sadetta = kunnon varusteet päälle. Mulla oli päällekkäin t-paita, villapoolo, tuulenpitävä takki ohuella fleece-vuorella ja vuorattu ajotakki sekä ajohousujen alla leggingsit eikä todellakaan ollut kuuma!

Ei toisaalta ollut liian kylmäkään, paitsi kun ajelimme Punkaharjulla! Jessus, ison veden kylmyys ja kova tuuli. Maisemat oli aivan upeita mutta meinas jäätyä, kaikista varusteista huolimatta.


Lämmittelimme hauskassa pikkukahvilassa järven rannalla. Paikan nimi oli muistaakseni Rantakivi. Pullat kuulemma ovat itseleivottuja ja ainakin tuo mun oli aika nam!


Ja voi miten söpöjä astioita! Mun mummolla oli jotain tuontyylisiä :) Muistan että pienenä yritin aina syödä keiton mahdollisimman pian loppuun että näkisin lautasen pohjassa olevan kauniin kukkakimpun.


Tajusin vasta jälkikäteen että mulla ei juuri ole tästä reissusta kuvia. Keskityin katselemaan maisemia ja nauttimaan kyydistä ja vauhdista, kuvaaminen unohtui. Imatra koskineen oli kaunis paikka ja Savonlinna aivan upea!

Lappeenrannassa piipahdin myös Kicksissä mutta se osoittautui hukkareissuksi. Pieni myymälä oli jotenkin sekava, aletavaraa siellä täällä... Myyjä oli tosin todella ystävällinen! Valitettavasti vaan Diorin uudet viisikot joista olisin ollut kiinnostunut ja jotka tulivat Sokokselle jo kaksi viikkoa sitten ovat vasta matkalla Kicksiin. Esillä oli jotain vanhan mallin paletteja, mm. kevätlookin viisikoita. Kiva myyjä jopa itse ehdotti että hän käy tarkistamassa varaston, jos vaikka Diorin paletit olisivat siellä vielä purkamatta mutta ei niitä löytynyt varastostakaan.

Diorin luomiväripalettien lisäksi minua kiinnosti Clarinsin syyslookkiin kuuluva ruskea kolmipiikkinen eyeliner mutta... Ei ollut sitäkään. Koska ei ollut koko syyslookkia. Heidän valikoimaan ei kuulu Clarins ollenkaan. Oma mokani kun en tarkistanut myymälän merkkivalikoimaa etukäteen! 

Meikkiostoksia ei siis tän reissun aikana tehty. Mutta paluumatkalla vartin pysähdys ja kävely kauniissa metsässä toi muovipussillisen herkkutatteja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!