30.9.2014

Viininpunainen rajaus ja paljon ruusuja


Viime päivinä ei ollut suurta intoa meikata. Menin siitä missä aita on matalin - neutraaleja värejä ja kevyttä meikkiä. Ulkona on niin kaunista että tuntuu turhalta istua peilin ääressä kun voi olla siellä, puistossa, metsässä, ihailemassa syksyä kauneimmillaan ja haistelemassa viimeisiä ruusuja.


Löysin Kuopion keskeltä kauniin lammen jonka ympärillä kasvaa ruusuja. Ihania! Ja monia eri lajikkeita. Osa kukkii vieläkin, vaikka viikko sitten satoi jo pari päivää räntää.

Päivän meikki on hyvin helppo.

Matta beige MUS Saaga koko luomella, Trafalgarin vaalea kulta liikkuvalla luomella ja silmän sisäkulmassa.

Hiukan väriä antamassa rajaus jonka tein viininpunaisella luomivärillä ja kostealla siveltimellä.


Musta ripsiväri ja beige sisäkajal auttavat pitämään silmämeikin kaukana itkuisesta red eye-lookista. Trafalgar-paletin vaalea kulta muuten tiputtelee kimallettaan ympäriinsä jonkin verran. Sitä nyt on hiukan myös poskipäillä. Minusta tämä luomiväri on helpointä levittää kostealla siveltimella, kuivana pölisee enemmän ja kiiltää vähemmän.Ruusuja on myös meillä kotona!


Herra Savoa hymyilytti mun intoilut puiston ruusuista ja hän palasi ruokaostoksilta yllättäen kauniin kukkakimpun kanssa :) Ja toi myös mun lemppareita, vadelmia! Ja jäätelöä! That's my man :)

Olen odotellut uusia Ben & Jerry's makuja kuin kuuta nousevaa, kävin joka kauppareissulla kurkkimassa jäätelökaappiin. Nyt saapui Satisfy My Bowl joka osoittautui hillittömän makeaksi ja banaaniseksi. Ei yhtään hassumpi! :)

Hauskasti Herra Savo ja minä valittiin tänään toisistamme tietämättä saman sävyn. Hänen ruusut sointuvat mun silmämeikkiin!

2 kommenttia:

 1. Teillä on telepaattinen väriyhteys? :)

  Kivaa, että olet jatkanut bloggaamista. En tosin meinannut muistaa uutta nimeä, että oliko se nyt "kosmetiikkaa Savosta" vai mikä... :D kun en siis bloggerin kautta seuraa.
  Ben&Jerry's on omalle kukkarolle liian kallis, niin ei ole tullut maistettua mitään makua, harmi kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ON telepaattinen yhteys :D
   Ja me molemmat tykätään jäätelöistä aivan liikaa. Onhan nuo B&J:t ryöstöhintaisia mutta niin hyviä... tosin mun lempparia ei saa saa kaupoista, pitäis mennä Kamppiin heidän kioskille asti hakemaan, möö!

   Kiva että kävit lukemassa ja kommentoimassa, tervetuloa toistekin! :)

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!