8.9.2014

Yllätys pullossa

Lumene Gloss & Care Nail Polish 44 Quick Sand.


En seuraa aktiivisesti kynsilakkatrendejä tai lakkavalmistajien kokoelmia. Tai siis, olen niistä tietoinen joo, eihän kynsi-infolta voi välttyä jos lukee kauneuslehtiä ja -blogeja, mutta en ole itse erityisen kiinnostunut siitä, mikä milloinkin mahtaa olla uusin hullutus kynsiosastolla. En tee nail-arttia ja mun suosikkilakat on laskettavissa yhden käden sormilla.

Tiedän että Lumenen kynsilakat ovat (taas) uudistuneet ja uusissa on geelikoostumus. Viikonloppuna kurkistin uteliaana Emotionin hirveän sotkuiseen ja sekavaan alelaariin ja kalastin sieltä esille muutaman "vanhan" lakkapullon. Olin että oho, kivoja värejä puoleen hintaan! (Tai noh, joukossa myös taas yksi Chanelin Rouge Allure Velvet mutta se oli alessa! Siitä joku toinen kerta.)

Herra Savo sai kunnian äänestää, millä näistä uusista lakoista ekana lakkailisin. Meidän molempien mielipide oli että nro 44 on paras. Herra Savon mukaan "ehkä nyt tämä missä on näitä kimallehippusia kun vielä toistaiseksi aurinkokin paistaa". He wants me to shine! :D

Pullossa 44 näyttää tältä:
Vertailin tätä Mavalan lakkaan Black Night, pulloissa ne näyttivät samantyyppisiltä, kaks "mustaa" shimmerilakkaa. (Black Night tarkemmin esiteltynä täällä.)

Kynnellä Quick Sand olikin ihan muuta mitä odotin. En nimittäin ajatellut että nimi Quick Sand, suomeksi hämmentävästi Jäljet hiekassa eli ei ollenkaan sama asia, olisi enne. Mutta tämähän on niitä karheapintaisia hiekkalakkoja mitä kaikilla merkeillä oli yhteen väliin:


Ei hitto, jos olisin tiennyt että tämä on hiekkalakka niin en olisi ostanut, sen verran konservatiivinen olen. Mutta ostin ja oikeastaan tykkään tästä!

Kynsillä kaksi värikerrosta, niillä saa täysin peittävää jälkeä. Lakan pinta jää karheaksi ja mataksi.


Huomasin että hiplaan kynsiäni jatkuvasti sormenpäillä, rosoinen pinta tuntuu niin hauskalta! Nyt olen ihan koukussa :D

Teknisistä tiedoista sen verran että kuivuu tosi nopeasti. Mikä on varmaan huolella suunniteltu ominaisuus koska jos tähän laittaa päälle pikakuivattajan/minkä tahansa päällyslakan, karhea efekti menee hukkaan. Lisäksi tällä oli helppo lakata, esim. kynsien tyviosan kaaria ei tarvinnut lakkauksen jälkeen siistiä ollenkaan. Lakka levittyy hyvin hallitusti ja siististi. Koostumus ei sisällä formaldehydiä, näin julistaa pakkausteksti.

Kaukaa katsottuna lakka näyttää sopivan tummalta mutta ei kuitenkaan täysin mustalta. Ja oudon mattaiselta. Läheltä pinta muistuttaa glamoröösiä avokadoa :D

Auringonvalossa sinivihreät kimallehippuset erottuvat toki selvemmin.
Voipi olla että oon kynsilakkagurujen mielestä täysin out karheine kynsineni mutta yks lysti. Tämä on minusta kaunis ja hauska lakka, muotia tai ei!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!