16.10.2014

Easy metal


Metallinhohtoiset luomivärit ovat kai muotia. Niitä on nähty monissa muotinäytöksissä fall-winter 2014. Itse pidän kevyestä hohteesta mutta sellainen full-on metallinen meikki on minusta vaikea tehdä tyylikkäästi.

Metallinen efekti on jo itsessään vahva elementti joten kun siihen yhdistetään vahvoja värejä, voimakkaat rajaukset, muutama kerros tuuheuttavaa ripsiväriä ja ylidramaattiset kulmakarvat, tuloksena on usein "glamouria" joka sopii paremmin pikkujouluihin pimeään yökerhoon kuin arkiselle kaupunkikävelylle.

Tein tänään kevyen pronssisävyisen silmämeikin ilman rajauksia tai ylimääräisiä koristeluja.Näillä meikkasin
Käytin pitkästä aikaa sävyjä Coastal Scents-paletista Cairo, se on sellainen näppärä 12 luomivärin setti. En tiedä, onko näitä enää markkinoilla, todennäköisesti ei, meikkimaailmassa kun jatkuvasti tulee uutta ja vanhoja tuotteita poistuu. Itse ostin paletin 2v. sitten pretty.fi:stä. Paletti oli edullinen ja luomivärit pigmenttisiä, ei sinänsä valittamista. Paletti kuitenkin jäi mulla alkuinnostuksen jälkeen vähäiselle käytölle jostain syystä.

Käytin paletin keltakuparia luomivaossa ja alaluomella sekä pronssia liikkuvalla luomella.


Luomivärien häivytyksessä mukana vielä hiukan mattaa persikkaista poskipunaa.

Pronssinen luomiväri vaikutti minusta hiukan tylsältä yksinään. Easy fix on levittää päällä shimmeria. Taputtelin liikkuvan luomen keskelle Diorin persikkaista kultaa paletista Pink May.

Vaalea kulta ja kultapersikka paletista Pink May

Kun erilaisia luomivärejä kasaa päällekkäin, tuloksena voi olla mitä vaan. Tästä sekoituksesta syntynyt sävy oli yllätys - tumma pronssi ja läpikuultava persikkainen kulta päällekkäin ovat yhtäkkiä hohtava, metallinen... taupe? Mikä tämä väri on? Mutta nätti se on.

Coastal Scentsin pronssi ja pronssi + Diorin persikkainen kulta

Tässä vielä kerran silmämeikki.Mulla ei valitettavasti ole kasvokuvaa. Lämpimät murretut ruskehtavat sävyt näyttävät ihollani usein vähän tunkkaisilta ellei niihin yhdistä jotain raikkaita sävyjä. Pinkit ja vaaleanpunaiset toimii. Tämän silmämeikin kavereiksi tuli pinkki poskipuna Chanel Joues Contraste 74 Ultra Rose ja kevyt vaaleanpunainen huulipuna, Clarins Joli Rouge 707 Petal Pink.

Meidän lähihoodit pari viikkoa sitten


Läheinen lampi syyskuun loppupäivinä
Yksi asia mistä pidän Kuopiossa on miten lähellä metsä ja kaupunki ovat. Kivenheiton päästä pikkukaupungin keskustasta on paikkoja joissa voisi kuvata elokuvia villistä luonnosta! Syksy etenee nopeasti. Pari viikkoa sitten oli vielä niin vihreää. Nyt puut ovat paikoitellen paljaita.

Kaupassa oli tänään hämmentävästi esillä Halloween-kamat yhdellä osastolla ja joulukrääsä toisessa nurkassa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!