17.10.2014

Harmaa smoky paletilla 804 Extase Pinks


Yhdistin mun kaikki Dior-viisikot takaisin omiin paletteihinsa. Nämä luomivärit olivat mulla pitkään yhdisteltyinä sekaisin, tyyliin lilat luomivärit samassa viisikkopakkauksessa, useimmiten käytetyt sävyt samassa jne. Nyt ne on takaisin alkuperäisissä kokoonpanoissa, toistaiseksi.

Samassa huomasin että kesällä ostamani paletti Extase Pinks, kuten muutkin palettini, on käytössä vain osittain. Paletin vaaleanpunaisia sävyjä olen käyttänyt, useinkin, mutta molemmat harmaat olivat alkuswatchien jälkeen koskematta. Harmaa luomiväri ei houkutellut kesällä ollenkaan!

Tänään sitten koitti vihdoin harmaasävyjen päivä. Tein suhteellisen hillityn päiväsmokyn Extase Pinksin molempia harmaita käyttäen.Tässä vielä kesällä tekemäni swatch paletin sävyistä. Paletin harmaita ei voi kehua superpigmenttisiksi. Oikean yläkulman harmaa näyttää paletissa tummemmalta. Se tuntuu iholla kuivemmalta ja hieman karhealta. Luomiväri on tummanharmaa jossa hopeista kimalletta.

Vasemman alakulman harmaa taas on pehmeä ja silkkinen. Iholla näyttää hopeiselta. Se on myös pigmenttisempi kuin tumma harmaa.Meikissä levitin tummempaa harmaata koko yläluomelle ja häivytin ohimon suuntaan. Lisäsin hopeanharmaata liikkuvan luomen keskelle.

Rajauksena musta kajal. Pehmensin rajausta tummanharmaata luomiväriä apuna käyttäen ja häivytin sen ulkokulman yli.
Musta ripsiväri.
Huulimeikkinä Lumenen huulikiilto
Diorin luomivärit eivät kaikki ole pigmenttisiä mutta silti kokemukseni mukaan ovat keskimääräistä laadukkaampia. Tämän totesin taas tänään. En käyttänyt muuta pohjustusta kuin MUSin valovoidetta kulmaluulla ja puuteria koko luomella. Mitään varsinaista silmämeikin primeria en käyttänyt. Molemmat harmaat luomivärit olivat helppoja häivyttää. Silmämeikki myös pysyi erittäin hyvin, 12 tuntia täysin ongelmitta. Luomiväri ei kerääntynyt luomivakoon ja näytti pesuun asti freesiltä. Ja mulla on sentään rasvoittuvat luomet!

5 kommenttia:

 1. Mulla ei ole Extase Pinksiä, mutta tämän meikin myötä tuli ihan vallaton halu tarttua Estee Laudein Film Noiriin. Harmaa meikki on tosi kiva silloin kun sellaisen malttaa tehdä ja fiilikset on kohdallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin itsekin kun nämä Extase Pinksin harmaat aluksi mulla tökki mutta sitten luomella nämä kaksi pelasikin tosi hyvin. Tosi helppoja luomivärejä ovat työstää iholle. Tummaa ja dramaattista näillä ei kannata yrittää ilman pohjustusta, pigmenttisyys ei ihan riitä, mutta näin day time smokyyn oikein hyviä!

   Poista
 2. Harmaa miellyttää koko ajan enemmän.

  Harmi, ettei uusissa viisikoissa ollut kunnon harmaata ihanuutta. Bar on sinne päin, mutta muuten vähän blääh.
  Guerlainin suuntaan olenkin nyt kuikuillut. Pitäisi vielä suht hileetön koostumus löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä pidän harmaasta vaatteissa, pikkuhiljaa opin rakastamaan sitä meikkivärinäkin.
   Totta, uusissa viisikoissa ei ole yhtäkään harmaasävyistä :( Bar-palettia harkitsin itsekin mutta on se ehkä liian basic mulle.
   Guerlainillahan on nyt kausilookissa harmaasävyinen nelikko, ovat vielä aika hillittyjä mattasävyjä. Oletko tutkinut sitä? Mulla ei oo vielä omakohtaisia kokemuksia... Tosin olen kuullut että nämä Guerlainit ovat pigmenttisyydeltään hieman ujonpuoleisia.

   Poista
 3. En pääse kotikonnuilla Guerlainia testaamaan, mutta kuvissa harmaan nelikon hopea näyttää samalta kuin kahdessa jo omistamissani. Hopeaa niin vähän tulee käytettyä, ettei järjellä kannattaisi samoja hankkia. Les Noirs olisi yksi vaihtoehto. Omiin sutimisiin pigmentti riittänyt, melkein pelottaa että saa häivytettyä nätisti.

  Dior Fusion Monon metallinen hehku kyllä aika makean näköinen. En vaan ole perillä koostumuksesta, miten käyttäytyy tumpelon käsissä.


  Ja tulevassa Holiday kokoelmassa olisi tyrkyllä ruskea/harmaa viisikko. Ruskeita voikin hamstrata rajattamasti, on niin helppo väri.

  Kiva kun löysin blogisi, edellistäkin tuli luettua😊

  VastaaPoista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!