3.10.2014

Hiukan kosmetiikkaostoksia ja päivän silmämeikkiPäivä meni etten kirjoittanut mitään mutta syy on hyvä! Eilen mulla oli ilo hengailla pari tuntia äitini kanssa. Asumme eri kaupungeissa joten tapaaminen on aina big deal :) Hän on hyvin omistautunut työlleen ja tilaisuuksia tavata ei ole niin paljon kuin haluaisimme. Onneksi äiti tulee joulukuussa tänne työkeikalle peräti useaksi viikoksi!

Sitten pyörähdin Sokoksen 3 + 1 hulabaloossa, en tosin hamstrannut mitään älyttömiä. Nappasin äkkiä muutaman jutun - pari sellaista mille oikeesti oli tarvetta ja pari heräteostosta.


Ostoksista tärkein eli se mitä alunperin lähdin hakemaan on hiusnaamio. Herra Savon pitkä, luonnonkihara ja kuiva tukka tarvitsee tehohoitoa ja tätä Goldwellin naamiota Rich Repair 60sec treatment kampaaja-myyjä meille suositteli. Tai itse asiassa hän suositteli kolmea erilaista mutta tämä tuoksui parhaimmalle, Herra Savon mielestä vaniljakiisselille :D

Ajattelin kokeilla samaa naamiota itsekin, hahaa! Meillä on samanlainen hiuslaatu, tosin mulla pituutta hiuksilla vain kolmannes hänen letistä :)
Valitettavasti naamio ei ollut 3 + 1 -päivien kunniaksi tarjouksessa.

Sekunnia ajan mietittyäni nappasin myös tämän valokynän. En ole löytänyt vielä "sitä oikeaa" valokynää joten kokeilen mielelläni uusia ehdokkaita. (MUSin valovoide on muuten aika hyvä mutta joskus sitä tarvitsee käytännölliseen sivellinpakkaukseen pakatun oikean kynän.)

Lisäski ostin halvan Lumenen huulikiillon ja - taas Herra Savon kauneutta sekä pintakuivaa, herkkää hipiää ajatellen - Erisanin ravitsevan kasvovoiteen herkälle iholle.


Tässä vielä pari meikkikuvaa.


Koko liikkuvalla luomella metallista vaaleanharmaata Diorin paletista Extase Pinks (paletin vasen alakulma).
Varjostuksena mattaa beigeä MUS Saga sekä harmaataupea yhdestä Diorin vanhasta paletista.
Ulkokulmassa matta MUS Smog.
Rajauksena tummanruskeaa puuterimaista rajausväriä.Alaluomen sisäpuolella se onneton kaksipuoleinen MUS-rajauskynä joka ei millään suostunut mun kanssa yhteistyöhön kaksiosaisen rajauksen muodossa. Kajal-rajauksena se toimii!

Kynä levittyy sisäluomelle mukisematta. En ihmeemmin tähdännyt juuri turkoosinsinisellä tai laivastonsinisellä puolella silmään vaan vedin varmuuden vuoksi pari kertaa, näin kaksi väriä yhdistyi kirkkaaksi keskisiniseksi.

Oh, mä opettelen vielä käyttämään harmaita luomivärejä enemmän :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!