25.10.2014

Hopeinen alaviiva

Meidän kämpän pintaremontti jatkuu. Ja paisuu. Ens perjantaihin mennessä pitäis olla kaikki valmista ja muuttokin ohi joten kiirettä pitää! Meikkisävyjen sijaan pähkäilen eri seinämaalien plussia ja miinuksia ja vertailen maalisävyjen sampleja.

Keittiöön on tulossa mustaa. Tai siis ei koko keittiöön, yhteen seinään vain. Tai kahteen :) Tykkään kristallisista maljakoista ja kulhoista ja minusta kokoelmani tulee näyttämään kauniilta tummaa taustaa vasten.

Päivän meikki oli nopea. "Näillä et voi mokata" turvallisia sävyjä.Varjostuksena matta hiekanruskea.
Yläluomen rajauksena tummanruskeaa mattaluomiväriä.

Liikkuvalla luomella vaaleahko kuparisävy jossa lisäksi hopeanväristä hilettä. Levitin sen kostealla siveltimellä, se on ainoa konsti saada tämä luomiväri paikalleen ilman että se pölisee kuin perkele. Tästä huolimatta poskissa oli hopeisia pilkkuja.

Silmän sisäkulmassa vaaleaa hopeasävyä.Rauhallisen meikin ainoa juju on alarajaus hopeanvärisellä rajauskynällä. (Sisärajauksena luotettava IsaDoran Blonde-kynä.)

Toisaalta lämmin kuparisävy ja viileä hopea ovat eri leireistä. Toisaalta ristiriita ei ole kovin suuri. Kuparisen luomivärin hopeinen hile (jota ei ole helppoa bongata kuvissa) on yhdistävä tekijä.

Joskus muinoin oli sellainen meikkisääntö että lämpimiä ja viileitä sävyjä ei saa yhdistää samaan meikkiin. Höpö höpö! Tai ainakin minusta lämpimät ja viileät usein toimii hyvin yhdessä. Oma värityksenikin on sellainen että kun muutaman kerran mut yritettiin värianalysoida, mitään selkeää vastausta ei tullut - kesä? kevät? talveakin ehdotettiin... Harmaat silmät, kellertävä eli lämmin ihonsävy ja tukka joka näyttää välillä harmahtavalta, välillä punertavalta. Ei tässä auta muu kun käyttää lämpimiä ja viileitä sävyjä sekaisin :D

Hopeinen lakkaus (ikivanha Hard Candy Trailer Trash joka on n. 5 vuoden iästään huolimatta edelleen kuin uusi!) kesti kynsillä iltapäivään asti. Remppaaminen on rankkaa käsille! Hopeinen alarajaus taas pysyi paikallaan kunnes menin yöllä saunaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!