10.10.2014

Kosmeettisiä hankintoja. Vanha ystävä ja uusi tuttavuus.


Tänään epäonnistui kaikki mihin ryhdyin. Meikkasinkin peräti kaksi kertaa ja molemmat yritelmät pesin pois. Kolmannella kerralla pitäydyin minimissä: poskipuna, puuteri, peiteaine, ripsiväri. Päivän lookissa ei ole mitään esittelemisen arvoista :D

Esittelen sen sijaan pikaisesti mun uusia kosmeettisiä hankintoja. Sain taas ostettua (ei se nyt niin vaikeaa ollut, kunhan ensin raahauduin Sokokselle) voiteen jota tykkään käyttää yövoiteena: Philosophyn Help Me retinol night treatment. Se on vain jotenkin tosi kiva ja toimii mun iholla. Nappasin hyllystä tutun pakkauksen ja marssin kassalle. Ilahduin kun myyjä kävi varta vasten kassalta Philosophyn pisteellä hakemassa mulle sarjasta näyttitä, vaikken erikseen niitä vaatinutkaan. Todella huomaavaista!


Eli sain näytteet Eye Hope-silmänympärysvoiteesta ja Miracle Worker Overnight-yövoiteesta, molemmat mulle uusia tuttavuuksia. Philosophyn tuotteista olen toistaiseksi tutustunut vain muutamaan ja joukossa on toistaiseksi vain yksi enemmän tai vähemmän mitäänsanomaton tuote, Miracle Worker-niminen silmänympärysvoide. Suurin osa kokelemistani sarjan tuotteista erittäin hyviä ja yksi aivan loistava, vaikkakin kallis eli ihon tehokuorinta Microdelivery Peel joka on muuten tämän vuoden Allure-lehden vuotuisessa "kosmetiikan parhaat"-listassa mainittu parhaana ihokuorintana. Tuo Help Me on myös hyväksi havaittu tuote, en enää muista monesko tuubi mulla menossa. Hyvä ettei sitä enää tarvii tilata tai metsästää ulkomailta!

Ja sitten sain paketin ulkomailta! Serkkuni palasi Venäjän-reissultaan ja toi mulle sikäläisen kosmetiikkakauppojen ketjun, L'Etoilen, oman merkin kivipuuteria. Tämä L'Etoile Decollete Perfection de la Peau Nue on saanut paljon suitsutusta venäläisissä kauneusblogeissa edullisesta hinnastaan (n. 10€) huolimatta, vaikka yleensä sielläpäin ollaan taipuvaisia ajattelemaan ettei halpa voi millään olla hyvä ja että Chanelin yms merkin puuteri on automaattisesti parempi kuin halvemman merkin vastaava tuote.
Kiinnostuin ilmiöstä ja pyysin serkkuani tuomaan ihmepuuteria mullekin.

Luvataan "alastoman ihon täydellisyyttä" ja blogeissa kehutaan luonnollista lopputulosta ja ihonpinnan virheiden (huokoset yms) tasoitusta. Hmm... kokeilen varmaan heti huomenna! Olen aina kiinnostunut tuotteista joilla saisi taiottua t-alueen huokosia piiloon.

Positiivista ainakin se että halpispuuterin pakkauksessa on "salaluukku" jossa mukana oma sivellin!

Millaisia kokemuksia teillä on Philosophyn tuotteista? Onko sarjalta löytynyt mainitsemisen arvoisia tuotteita?

Entä oletteko kokeilleet venäläisiä kosmetiikkatuotteita? Onko L'Etoile tuttu merkki?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!