5.10.2014

Matta ruskea + hohtava lila


Varmaankin eilisen säyseän naturellin meikin vastapainoksi tänään meikkimopo lähti keulimaan ja onnellisena piirtelin itselleni kunnon silmät helmiäislilalla. Ja kissamaisilla rajauksilla. Ja reippailla mattaruskeilla varjostuksilla, oh my!

Tosin luomeni rakenne on sellainen että koko helmiäiskomeus jää onneksi helposti piiloon tietyissä asennoissa. Eli näkyy vain rajausta ja varjostusta. Hyvin hillittyä.


Lilaa välähtää esiin tarpeeksi usein koska puhuessani pyörittelen silmiäni jatkuvasti. Muutenkin pelleilen ja ilveilen paljon :D Sitä botoxia mulle ja äkkiä!

Varjostuksena MUS Smog, häivytykseen MUS Saga, liikkuvalla luomella helmiäislilaa Diorin paletista Pink May, ihana muinainen kausipaletti jossa oli vain sellaisia hohtavia, läpikuultavia akvarellisävyjä.

Huuliin tuli Lumenen huulikiiltoa minkä hankin vasta Sokokselta.

Wild Rose Volume Lip Gloss 25. Se on pehmeä rosa, hyvin läpikuultava, maitomainen, kuin valkoisella taitettu ja vaalentaa huulia hieman. Ei hileitä tai kimallehippusia. Hyvä peruskiilto. Ja mitä se maksoi, jotain alle 5€!

Kävimme ajelemassa ja katselemassa maisemia. Minusta on niin upeaa että täällä on käytännössä melkein keskellä kaupunkia metsää ja hirveästi pieniä lampia, järviä ja saaria. Aurinko paistoi ihanasti, syksy on nyt täällä kauneimmillaan. Mutta on jo viileää.
Apua, mun pitää mennä valvomaan ettei Herra Savo kokkaa meitä tajuttomiksi. Jos mulla lähtee mopo ojaan meikkien suhteen, hänen suuri heikkous on herkullisten gourmetruokien väsääminen. Hän on luonnonlahjakkuus! Illalliseksi on kuulemma tulossa ruusu- & kukkakaalipaistosta, retiisisalaattia, stroganoffia ja köyhiä ritareita... Om nom :D Tällä tyylillä kohta pitää ilmoittautua siihen ohjelmaan missä "rakas, susta on tullut pullukka"...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!