26.10.2014

Monomeikki


Tänään kiireessä meikkasin vain yhdellä tuotteella. Tai siis nyt huijaan, käytin lisäksi myös ripsiväriä, peiteainetta ja irtopuuteria. Mutta "värinä" vain yhtä kynää - Lumenen jumbokokoista huulimeikkikynää Raspberry Miracle Lip Sorbet sävyssä 17 huulimeikkinä, poskipunana ja luomivärinä.

Sinänsä vähän hassu valinta kun tää kynä ei edes ole mikään mun ykkössuosikkimeikkituote. Mutta sen viileänmarjaisa sävy on kaunis ja sopii hyvin kalseaan, harmaaseen syyssäähän.

Koostumus on läpikuultava, kuten silmämeikkikuvista huomaa. Luomilla kynän viininpunainen sävy näyttää lähinnä vaaleanpunaiselta. Suttasin kynää liikkuvalle luomelle, häivyttelin sormenpäällä ja puuteroin kevyesti.Myös poskilla Lumenen huulikynä toimi vallan mainiosti poskipunan korvikkeena. Todistaen taas jälleen oikeaksi teoriani siitä että meikkejä voi ja pitää käyttää miten huvittaa eikä aina vain niin kuin valmistaja neuvoo. Piirtelin ensin poskiin pirteät intiaaniviivat ja hieroin värin sormin ihoon kevyeksi "punastukseksi".

Oon sen verran kalpea että poskipunaa pitää olla, ilman sitä näytän sairaalta.

Periaatteessahan seiniä voi maalata ilman meikkiäkin. Mutta ennen remonttihommia piti käydä asioilla, kaupassa, enkä halunnut vaeltaa pitkin K-Rautaa kuin mikäkin zombie. Mun piti laittautua edes vähäsen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!