1.10.2014

Pehmeä punasävyinen meikki + punainen huulipunaTäällä Savossa ihmettelen edelleen joka päivä, kuinka uskomattoman kaunista ympärillä on. Syksy, tarkemmin sanottuna, syksyn aurinkoiset ja kuivat päivät, on minusta upein vuodenaika. Tänä syksynä olen yrittänyt nauttia luonnon väriloistosta mahdollisimman paljon.

Tänään lyllerrettiin 12 km ympäri lähiseutuja. Otin pari kuvaa mutta enimmäkseen vain katselin silmät ymmyrkäisinä. Loputtomiin vettä, taivasta, uskomattomia sävyjä ja väriyhdistelmiä - ihan tässä lähellä.


Tekee mieli kaivaa esiin mun maalausteline ja värituubit :)Kun myöhemmin päivällä meikkasin, mielessä pyöri syksyiset värit - punainen, ruskeat, kullan sävyt. Halusin punertavan mutta pehmeän silmämeikin. Ja punaiset huulet!

Luomiväreinä MUS Saga, Diorin Trafalgar-paletin punainen ja liikkuvalla luomella hohtavaa ruskea-roosa-nudea luomiväriä, kostealla siveltimellä levitettynä (se ei ole ryhmäkuvassa).

Trafalgar 876 on upea paletti mutta useimmiten käytän vain yhtä, kahta tai kolmea sävyä siitä ja yhdistelen siihen muita luomivärejä. Kaikki viisi yhdessä ovat vahva ja kiva look mutta ei välttämättä mun suosikkiyhdistelmä. Taidan rikkoa tämän paletin ja yhdistellä luomivärit mun vanhoihin Diorin paletteihin niin kuin paremmaksi näen :D

Huulipunana on Dior Addict Extreme sävyssä 756 Fireworks.


Ostin tämän kesällä mutta olen käyttänyt aika harvoin. Syytän Herra Savoa!

Tämä huulipuna on kevyt, läpikuultava, mehukas, pehmeä kuin huulirasva - ja ei yhtään pussailunkestävä. Addict Extreme on kiiltopuna, ei kovin kestävä mutta ah, niin nätti.
Onneksi väri sentään kuluu huulilta pois tasaisesti eikä leviä huulten ulkopuolelle. Ja sävy on iloinen punainen!

Oh, kunpa tämä upea aurinkoinen syksy jatkuisi vielä pitkään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!