22.10.2014

Punaisen sävyjä


Tämän päivän, tai siis jo eilisen päivän (yökyöpelinä oon naputtelemassa kahdelta yöllä) meikki oli minusta jotenkin hurjan kiva, sellainen hyvin minun tyylinen.
Pidän punaisen ja vaaleanpunaisen sävyistä silmämeikissä. Minusta punaiset sävyt tuo silmieni värin esiin, tai oikeastaan huijaavat sen näyttämään erilaiselta kuin normaalisti. Harmaa muuttuu melkein siniseksi.


Käytin sävyjä kahdesta Diorin viisikosta, hyvin vanhasta, Flower Blossom tais olla sen nimi (pakkauksen teksti on kulunut pois) ja uudesta ja jo monesti blogissa näkyneestä Trafalgar-viisikosta.


Koko yläluomella satiinista vaaleaa pinkkiä Flower Blossom-paletista.
Luomivaossa, luomen sisäkulmassa ja ulkokulmassa käytin Trafalgarin punaista. Pinkillä pohjalla sen sävy muuttui ihanaksi karpalonpunaiseksi! Sellaisenaan se on ihollani hiukan samea punainen, kuin joukossa olisi vähän ruskeaa.
Rajasin silmät Trafalgarin ruskealuumusävyllä, yläluomen reippaammin ja alaluomen kevyemmin. Käytin sitä kuivana.
Samaa luomiväriä on myös silmän ulkokulmassa. Sekoitin siihen myös punaista sävyä. Tein ulkokulmasta vähän tavallista selkeämmän ja tummemman ja häivytin ulospäin.
Häivytyksessa mattaa vaaleaa persikkaa paletista Flower Blossom.
Silmän sisäkulmassa ja hiukan liikkuvan luomen keskellä hohtavaa vaaleaa vaaleanpunaista Trafalgar-paletista.

Phooh, siinä on 5 erilaista punertavaa sävyä. Jos Dior joskus tekee viisikon tällä kokoonpanolla, ostaisin! Ja kunnollisen harmaasävyisen viisikon. Ja sellaisen jossa on sinivihreitä sävyjä. Miksei ne siellä päämajassa kuule mua!


Halusin pysyä ruusuisissa sävyissä kautta linjan joten poskiin tuli pinkkiä ja huuliin pehmeää murrettua vaaleanpunaista. Huulipunana uusi Yves Rocherin punani Grand Rouge sävyssä 71 Rose Poudré.Käytin tätä huulipunaa ensimmäistä kertaa ja olen aivan ihastunut :) Suloinen, aivan suloinen! Ihan varmasti tulee käytettyä ja paljon.

Pikainen selfie autossa matkalla maalikauppaan. Aurinkokin näyttäytyi! Ja mä sain maalattua keittiön kaapit. Oh, täydellinen päivä siis :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!