8.10.2014

Punaista ja violettia, Trafalgar + Pink May


Diorin Trafalgar on mun paras meikkiostos pitkään aikaan! Miten hyvä etten jänistänyt ja ostin tämän räväkännäköisen setin! En ole vieläkään kyllästynyt leikkimään paletin kanssa ja palaan siihen aina uudestaan. Suosikkisävyni on paletin keskimmäinen, täyteläinen punainen luomiväri. Tänään yhdistin sen violettiin.

Lisää kuvateksti


Trafalgar
Pink May
Tässä meikissä yhdistyy kaksi Diorin palettia joista tykkään eniten (tällä hetkellä). Trafalgarin punainen ja luumunruskea sekä Pink Mayn vaalea lila ja violetti.

Koko luomella Trafalgarin punaista. Se on ihollani aika lämmin, tiilenpunainen. Liikkuvalle luomelle levitin punaisen päälle läpikuultavaa helmiäisviolettia paletista Pink May (paletin oikea alakulma). Lopputulos oli lähes pinkki sävy!

Trafalgarin punainen, Pink Mayn violetti ja näitten yhdistelmä


Rajasin alaluomen Trafalgarin luumuruskealla, se on sopivan neutraali sävy siihen.

Silmän sisäkulmassa Pink Mayn vaalea helmiäislila (paletin oikea yläkulma).

Rajasin yläluomen mattavioletilla luomivärillä Sleekin V2-mattapaletista.

Ylärajaus (Sleek), alarajaus (Trafalgar) ja sisäkulma (Pink May)


Rakastan punasävyisiä luomivärejä! Varsinkin viileitä punaisia. Korostavat kaikkea sinisyyttä mitä silmissä on joten minunkin harmaat silmat näyttävät sinisemmiltä.

Diorin luomivärien laatu on vaihdellut vuosien saatossa hirveästi (mun eka Dior-paletti on 1990-luvun loppupuolelta, en käytä sitä enää mutta en ole raaskinut heittää pois) mutta Diorin luomivärit parhaimmillaan ovat aika lailla täydellisiä.

Trafalgarin punainen nappi on huippu! Levittyy ja häivyttyy kauniisti, aivan ihana luomiväri laadultaan.Tässä meikissä käytin myös mun muita suosikkeja, Shiseidon korostusväriä, Jane Iredalen meikkipuuteria ja Chanelin mattaista punaista huulipunaa La Malicieuse poskipunana.

Huulet jätin naturelleiksi, Lumenen nudesävyistä huulitussia ja huulirasvaa.


Tämän syksyn aikana olen taas opetellut käyttämään värejä meikeissäni. Tuntuu että tässä vaiheessa kirkkaat luomivärit eivät enää arveluta niin kuin vielä kesällä. Minä olen onnellinen kun saan maalata kirkkailla väreillä sydämeni kyllyydestä, ja jos joku katsoo kadulla vähän oudosti, niin se ei ole mun ongelma :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!