14.10.2014

Ruusukulta


Vihreät meikit saa toistaiseksi riittää. Tänään tein simppelin meikin tutuilla, taatusti pukevilla sävyillä jotka eivät vaadi multa totuttelua. Beigeä, ruskeaa, kultaa ja vaaleanpunaista.
Helppoja värejä - lähellä ihonsävyjä joten häivyttäminen on helppoa. Näillä mutkattomilla sävyillä osaisi zombiekin meikata... ja varmaan sekin hiukan kaunistuisi :D


Pastellinen Pink May ja ruskeasävyinen Elegante
Luomiväreinä kaytin sävyjä kahdesta Diorin paletista, Elegante ja Pink May. Molemmat paletit ovat limited editioneja vuosien takaa ja minulle hyvin rakkaita. Varsinkin Pink Mayn hohtavat pastellisävyt ovat sellaisia mitä käytän usein - tosin yhdistelen niitä tummiin ja mattaisiin sävyihin.

Rajasin silmän mustalla kajalilla, ripsivärikin on musta.

Rajauksen päällä ja silmän ulkokulmassa ja luomivaossa ruskeaa paletista Elegante. Häivytin sen mattabeigellä, MUS Saga taas hommissa.

MUS Saga ja Diorin luomiväri


Liikkuvalla luomella vahvasti kullalla maustettua persikkaa Sleekin kasvojen muotoiluun tarkoitetusta paletista Face Form Light jossa on varjostus- ja korostusväri ja poskipuna. Käytän huulipunaa poskipunana niin miksei myös poskipunaa luomivärinä :) Ja jos totta puhutaan, tässä sävyssä on aika reippaasti kultaa poskipunaksi!

Silmän sisäkulmassa vaaleaa, kullanhohtoista luomiväriä Pink Mayn keskimmäisestä napista.

Sleek Face Form-poskipuna ja Diorin luomiväri
Liikkuvan luomen keskelle taputtelin vielä läpikuultavaa helmiäisvaaleanpunaista paletista Pink May. Yksinään se on lähes näkymätön iholla mutta toisen sävyn päälle levitettynä antaa kaunista keijukaismaista vaaleanpunaista hohdetta. Kultainen poskipuna luomiväri paistaa läpi siitä mutta ei ole niin dominoiva.
Oh, tämä tuntuu niin paljon enemmän "omalta" kuin eilinen vihreäsävyinen meikki!Voi ei, mulla on taas sama kaulahuivi kaulassa! Taitaa olla tällä hetkellä mun ainoa lämpimämpi huivi käden ulottuvilla. Pitäis käydä varastossa ja etsiä sieltä talvikamat... Pipoja on jo ikävä!2 kommenttia:

  1. Törmäsin hiljattain Eleganteen kosmetiikkakirpparilla ja odotan sitä malttamattomasti kotiin. Sun meikit sillä vain lisää kierroksia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon sitä mieltä että Elegante on hyvä olla pakissa. Hyviä, kauniita neutraaleja joita voi yhdistellä loputtomiin kirkkaampien ja voimakkaampien sävyjen kanssa. Ja sinähän pidät kullasta ja tämä paletti onkin enemmän lämpimään ja kultaan kallellaan. Perfect match!

      Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!