28.10.2014

Utuista violettia


Huomenna mun Dior-paletit ja muut meikit pakataan laatikkoihin muuttoa varten. Jätän pariksi muuttopäiväksi vain ihan muutaman perusmeikin.

Tänään sit oikein mässäilin eilisen minimalismin jälkeen ja meikkasin "pitkän kaavan mukaan". Käytin palettia Extase Pinks. Sen hopeanharmaata ja violettiä, sävyjä joita olen käyttänyt vain pari kertaa. Ja hohtavaa viileää vaaleanpunaista.


Violettia on liikkuvalla luomella, luomivaossa ja alaluomella rajauksenomaisesti. Tämä sävy ei ole kovin pigmenttinen mutta sillä tulee kauniita, pehmeitä häivytyksiä.
Hopeanharmaata taputtelin liikkuvalle luomelle sormenpäällä.
Sisäkulmassa on sitä hohtavaa vaaleanpunaista.
Yläluomen rajauksena tummanharmaata luomiväriä eri paletista, Coastal Scents Cairo.


Harmaavioletti meikki tarvitsee katseen terästystä beigen sisäkajalin muodossa. Myönnän että olen koukussa vaaleaan sisäkajaliin muutenkin, mutta erityisesti tässä meikissä ero on todella huomattava. Ei "itkuinen ja väsynyt tihrusilmä" vaan enemmänkin "utuinen ja pehmeäsäsävyinen meikki" :)

IsaDoran sisäkajal sitten unohtui ryhmäfotosta mutta muut avaintuotteet ovat kasassa.

Tämä Chanelin poskipuna 74 Ultra Rose - en varmaan ikinä kyllästy siihen! Täydellinen pinkki sävy tekee ihosta hetkessä raikkaan, kuulakkaan ja kauniin, pitää vain hiukan pyöräyttää sivellintä poskiluun päältä.

Huulilla pohjustuksena Astorin huulitussi (ostin kesällä Espanjasta) Perfect Stay 150 Bois de Rose ja päällä hiukan vaaleanpunaista kiiltoa. Kiilto tosin kului pois ensimmäisen puolituntisen aikana. Mutta silmämeikki sentään pysyi koko päivän! Vaikka vähän valkoista kattomaalia silmään tänään lensikin...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!