21.10.2014

Vanha meikkilelu, uusi meikkilelu ja remppaOlohuoneen nyt jo entiset tapetit
Saattaa olla että minusta kuuluu lähipäivinä tavallista vähemmän. Nimittäin saatiin lauantaina, viikon etuajassa, avaimet uuteen kotiimme jonka Herra Savo meille osti. Hyvästi vuokrakämppä! Tervetuloa pintaremontti, muutto ja tuplamäärä neliöitä :)

Minusta remontoiminen on kivaa. Tykkään väkertää tasotteiden ja maalien kanssa. Nyt voin toteuttaa haaveeni ja saada sen teal-värisen olohuoneen. Uuden kotimme olohuoneen ihastuttavat tapetit lähtivät nyt tapettien helvettiin!

Meillä on selkeä yhteinen visio siitä miltä kodin tulee näyttää ja tyylisuunnaksi voi tiivistää "ei ainakaan beige". Hain tänään vähän vaihtoehtoja olohuoneen seiniä ajatellen.


Nämä kaksi miellyttää eniten.Toisen remonttipäivän jälkeen
Tällä hetkellä olohuone näyttää aika karulta :) Ja mun manikyyri myös.

Päivän meikissä käytin vanhaa Diorin palettia, Mystic Jade. Harvoin käytän silmämeikissä vain yhden paletin sävyjä, yleensä yhdistelen 5-6 sävyä jotka saattavat kaikki olla eri seteistä mutta tänään melkein koko meikki Mystic Jadea. Ja hiukan MUSin Sagaa varjostuksena.


Luomivaossa, liikkuvan luomen sisäpuolella, silmän ulkokulmassa ja alaluomella paletin mattaa harmaata. Rajasin silmät samalla luomivärillä, kostealla siveltimellä vain.
Liikkuvalla luomella kultaista persikkaista sävyä.
Silmän sisäkulmassa luomiväriä paletin keskimmäisestä napista, se on läpikuultava hento vaaleansininen.Huulipunaksi tuli se "uusi meikkilelu" eli toinen niistä huulipunista jonka ostin Yves Rocherin
liikkeestä. Mauve Pastel on aivan suloinen! Rauhallinen viileä sävy jossa hiukan kultashimmeria. Kirjoitan tästä huulipunasta myöhemmin perusteellisemmin, toistaiseksi voin vain sanoa että miellyttävä.

Päivän meikki näillä tuotteilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!