13.10.2014

Vihreä silmämeikki, hmmm...


Vihreä luomiväri ei ole minulle luontevin ja helpoin meikki. Pienenä määränä, vaikkapa rajauksena, väri vielä menettelee mutta kunnon vihreä silmämeikki, hmm... Pidän vihreästä väristä yleensä ja haluaisin testata, voisinko oppia käyttämään vahvoja vihreitä meikeissäni tuntematta oloani vaivaantuneeksi.

Tässä meikissä yhdistin syvään vihreään hohtavaa vaaleanpunaista ja hiukan lilaa.


Diorin kameleontti-luomiväri
Koko luomella ohut kerros väriään punaruskeasta vihreään muuttavaa luomiväriä Diorin paletista Mystic Jade. Ohuesti levitettynä se näyttää enemmän ruskealta mutta peittävämpi kerros luomiväriä saa sen muuttumaan selkeästi vihreäksi! Silmän ulkokulmassa, luomivaossa ja alaluomella kerrostin samaa luomiväriä vihreyteen asti.
Liikkuvalla luomella on hohtavaa lohensävyistä vaaleanpunaista Diorin paletista Extase Pinks. Taputtelin sen paikalleen kostealla sormenpäällä, tämä superkiiltävä koostumus karisee hieman liikaa kuivana.

Extase Pinks
Silmän sisäkulmassa on saman paletin hohtavaa, jäistä, viileää vaaleanpunaista (paletin keskimmäinen nappi).

Lisäsin ulkokulmaan ja luomivakoon mattaa vihreää Sleekin mattapaletista V2. Sävyn nimi on Fern.
Rajasin saman paletin sinivihreällä sävyllä Orbit.

Musta vedenkestävä ripsiväri, Max Factor Masterpiece. Tämä oli joskus vuosia sitten mun suosikki mutta nyt kun ostin sen taas, vuosien tauon jälkeen, en enää tykkääkään niin paljon. Ei varsinaisesti huono mutta ei paraskaan, esim. ennen tätä käytössä ollut IsaDoran vedenkestävä tuuheuttaa ripset näyttävämmän näköisiksi.Kaikesta huolimatta vihreä luomiväri kasvoillani tuntui vieraalta. Ehkä ongelmana on sävy, makuuni hiukan liian lämmin.

Beige sisäkajal kevensi meikkiä hieman. Sitten lisäsin vielä Shiseidon valkoista korostusväriä kulmaluulle, poskipäille ja ohimoille, hiukan myös amorinkaareen. Pinkkiä poskipunaa.

Neutraalia roosaa huulikiiltoa, Lumenen Wild Rose nro 25. Sen verran värikäs silmämeikki etten halunnut sen pariksi mitään huomiotaherättävää huuliin.

Ens kerralla kokeilen viileämpää sinivihreää, se on ehkä enemmän mun juttu.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!