11.10.2014

Vihreän houkutus


Tämän hetken houkuttelevin väri on mielestäni tummanvihreä. Kaikki tummat vihreät sävyt, smaragdinvihreä, teal, tumma sammaleenvihreä...

Meikkivärinä syvä tumma vihreä on minulle haasteellinen koska se on niin iso kontrasti vaalean ihoni kanssa. Totuttelen ajatukseen pienin askelin. Sinivihreä rajaus pehmeäsävyisen silmämeikin piristeenä on mulle helpoin tapa käyttää hankalaa väriä.

Luomen pohjustuksena MUS Reflex Cover Light sekä uusi kivipuuterini L'Etoile Decollete Perfection de la Peau Nue.

Liikkuvalla luomella lähes ihonsävyistä, metallisenhohtavaa luomiväriä. Levitän tämäntyyppiset luomivärit yleensä kostealla siveltimellä koska ne usein pölisee silmien alle. Tein niin myös tällä kertaa. Kostea sivellin sitoo luomivärin paikoilleen tiiviisti, luomiväri ei pölise ja näyttääkin vielä kiiltävämmältä.

Varjostin matalla roosaan vivahtavalla taupen sävyllä.
Silmän sisäkulmassa platinanväristä metallista luomiväriä kirkastamassa.

Rajasin yläluomen tummalla sinivihreällä luomivärillä ja kostealla siveltimellä. Luomivärillä tehty rajaus ei ole niin peittävä ja voimakas kuin esim. geeli- tai nestemäisellä eyelinerilla tehty mutta itse asiassa tykkään päivämeikissä kevyemmästä rajauksesta enemmän.


Sattumoisin myös mun kynnet ovat samaa sävyä :) Ja oudolla tavalla vaatekaappiin alkoi pikkuhiljaa ilmestyä vihreitä vaatteita, mm. neule, farkut (!!! koska en yleensä edes käytä housuja !!!) tänään sitten ostin turkoosinvihreän kynähameen... Mua ei yhtään ihmetytä että Herra Savo on hengessä mukana ja on hankkinut ihanan smaragdinvihreän kauluspaidan muuten täysmustan garderoobinsa väripilkuksi :)

Kun vielä vähän kypsyttelen ajatusta niin kohta varmaan jo olen henkisesti valmis tummanvihreään smoky-meikkiin. Esikuviakin löytyy tutuista blogeista :)

Huulipunana toimi Lumenen huulivärikynä Raspberry Miracle Lip Sorbet nro 17. Vähän mietin ensin että onko too much mutta onneksi se suukottuu huulilta pois vähän pehmeämmän näköiseksi.

Venäläinen kivipuuteri Decollete Perfection de la Peau Nue on ollut tänään eka kertaa käytössä meikkipohjan roolissa. Raportoin myöhemmin kunnolla, kunhan olen muodostanut perusteellisen käsityksen tuotteesta. Toistaiseksi vaikuttaa todella kivalta!


2 kommenttia:

 1. Mun silmämeikkieni kulmakivi putoais pois jos tulisi yhtäkkiä kielto käyttää viheää luomiväriä! Voisin jopa luopua täysin violetista luomiväristä pitääkseni vihreän :D.

  Vaatteissa taas menee toisin päin. En juurikaan omista vihreitä vaatteita, mutta violetteja ja purppuroita paitoja löytyy useita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun hienot vihreät smokyt inspiroi muakin kokeilemaan! Ehkä vielä joku päivä :)
   Mun vaatekaapissa ei ennen tätä syksyä vihreää ollut. Jotenkin tuntui tosi vieraalta koko väri. Mutta näin sitä ihminen muuttuu, nyt olen pikkuhiljaa löytänyt vihreän ihanuuden. Niin monivivahteinen väri ja niin paljon sävyjä että varmasti on joukossa sellaisia jotka sopivat!

   Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!