19.10.2014

Visiittini Yves Rocherin luo


Yves Rocher pitkään yhdistyi mielessäni loputtomaan lappusten ja kirjeiden rumbaan, rihkamakrääsään ja teinivuosien halpoihin kosmeettisiin iloihin. Toisaalta Yves Rocherin yhteydessä mieleen putkahtaa myös teinivuosieni suosikkituoksu, sen ranskalaista nimeä en enää muista mutta epätavallinen, lämmin ja mausteinen tuoksu (kanelia? mirhamia?) kummittelee muistoissa. Ja sen lämpimänvärinen huurrelasipullo jossa oli sininen korkki.

Itse olen aikuisena ostanut Yves Rocherilta vain muutaman pullon suihkugeeliä ja muistaakseni käsirasvan... Geelit olivat oikein mukavia mutta lempparini, Vetiver, lopetettiin joten lakkasin käymästä YR:n liikkeissä. Olen kuullut että Yves Rocher on skarpannut viime aikoina huomattavasti meikkirintamalla, monissa blogeissa vilahtelee positiivisia kirjoituksia heidän uudistetuista tuotteista. Niinpä menin varta vasten käymään Kuopion Yves Rocherin myymälässä. Tutkimusretkelle.

Ensinnäkin täytyy sanoa että liike on hyvin, hyvin pieni. Joulun ruuhka-aikana voi olla vähän hankalaa liikkua. Toiseksi sanon että tykkäsin palvelusta. Myyjä pysytteli pikkuisessa myymälässä sopivan taka-alalla (sanoin tapani mukaan että olen lähinnä katselemassa enkä oikeastaan tarvitse apua) mutta putkahti apuun heti kun ehdin ajatella että nyt voisin kysyä jotakin, kertoi minua kiinnostaneet asiat ja taas väistyi että voisin jatkaa puuhastelujani rauhassa. Ei tullut sellainen olo että joku hengittää niskaan koko ajan mutta toisaalta heti kun tarvitsin, sain apua. Tämä vaatii jo myyjältä taitoa!

Ostin lopulta suihkugeelin, tietenkin! Jardins du Monde Coffee beans from Brasil, nam. Se tuoksui reippaalle kahville. Ajattelin että se vois olla täydellinen piriste aamusuihkuun koska olen armottoman aamu-uninen enkä käynnisty helpolla.

Lisäksi ostin shampoon ja hoitoaineen sarjasta nutri-repair treatment. Pakkauksen mukaan nämä ovat hoitavia ja sopivat erittäin kuiville ja pörröisille hiuksille (eli mulle!) eivätkä sisällä silikoneja. Kiinnostavaa! (Ehkä olen vainoharhainen mutta silikoniset shampoot aiheuttaa mulle hiuspohjan kutinaa.)

Lisäksi ostin huulipunia. Kaksi sävyä sarjasta Grand Rouge jotka myyjän mukaan ovat pigmenttisiä ja pysyvät hyvin. Pehmeä rosa 71 Rose Poudré sekä epätavallinen viileä malva kultashimmerilla 21 Mauve Pastel.

Hypistelin myös luomivärejä, nelikot vaikuttivat silkkisiltä koostumukseltaan ja oli nättejä värejä. Ainakin luumun ja vaaleanpunaisen sävyjä sisältänyt paletti jäi mieleen, ehkä ensi kerralla sitten. Ensi kerralla tutkin paremmin myös ripsivärejä ja poskipunia.

Ajattelin testimielessä käyttää uusia huulipuniani koko seuraavan viikon ajan että osaisin kirjoittaa niistä jotakin järjellistä. Molemmat sävyt ovat sellaisia helppoja arkisävyjä joista pidän. Tosin sarjassa on myös houkuttelevia kauniita tummia ja kirkkaita punaisia sävyjä, ei pelkää nudea. Hintakin on erittäin shoppailijaystävällinen, Grand Rouge-huulipunat alle 14€/kpl.

Onko teillä Yves Rocherin valikoimasta omia suosikkeja? Mitä kannattaa kokeilla?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!