25.11.2014

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 05 & smoky eyes harmaalla ja violetilla


Onko teille tuttuja Clarinsin sävytetyt huulibalsamit Instant Light Natural Lip Perfector? Ne taitavat olla aika suosittuja, Olivian Parhaat 2014 (Olivia-lehden vuotuinen kosmetiikkatuotteiden listaus) mainitsee ne lukijoiden suosikeiksi sarjassa paras huulikiilto.


Mulla on niitä muutama kpl sävyssä 01 sekä työpakissa että omassa meikkipussissa. Ihan kivoja perushuulivoiteita jotka antavat kiiltävän pinnan, hiukan sävyä ja tuoksuvat hiukan vaniljaiselle. Nyt ostin vaihteeksi sävyn 05, Candy Shimmer.

Tänään pääsin kokeilemaan sitä eka kertaa, pehmeä vaalea sävy sopii minusta hyvin tämänpäiväisen tumman silmämeikin kanssa. Vaaleat kiiltävät huulet ja smoky eyes = klassinen yhdistelmä.Päivänvaloa ei ollut tarpeeksi että voisin kuvien kera verrata Lip Perfectorin sävyjä 01 ja 05 keskenään joten se jää myöhempään.
05 näyttää lämpimämmältä roosalta, 01 on hiukan viileämpi. Huulilla sävy on sen verran hento että eroa on vaikeaa huomata.

Entäs silmät sitten?Käytin taas jälleen kerran Diorin lempparipalettiani Extase Pinks. Sen tummanharmaata oikean yläkulman sävyä. Tämä luomiväri ei ole kovin pigmenttinen, kuivalla luonnonkarvasiveltimellä levitettynä iholle jää vain tuskin havaittava läntti harmaata pölyä. Mutta kun saman luomivärin levittää kostealla siveltimellä, se muuttuu kauniiksi tummaksi hohtavaksi märän asfaltin sävyiseksi harmaaksi.

Alakuvasta näkee, kuinka suuresta erosta on kysymys. Vasemmalla luomiväri kuivalla siveltimellä levitettynä, vieläpä oikein kunnolla hakasin pigmenttiä ihoon. Oikealla sama luomiväri + sama sivellin hiukan kosteana (sumutin karvat Avenen Eau Thermalella).


Liikkuvalla luomella tätä Diorin tummanharmaata kostealla siveltimellä levitettynä. Häivytin tumman värin reunat luomivakoon käyttäen samaa sävyä ja kuivaa sivellintä.
Extase Pinksin keskimmäistä hohtavaa luomiväriä on silmän sisäkulmassa.Ulkokulmassa ja varjostuksessa mattaa punasävyistä violettia IsaDoran duopaletista 82 Mauve Orchid Matte. Samaa sävyä on alaluomen rajauksena.
Häivytin violetin yläreunan saman paletin vaalealla mattasävyllä. Minusta näissä ID:n pikkupaleteissa on todella hyvä hinta-laatusuhde!

Rajauksena musta kajal.

Ripsiväritestissä Clarinsin tuuheuttava Wonder Perfect Mascara. Mulla on siitä minikokoinen kokeilupakkaus ja ihastuin tähän ripsariin heti. Harja on helppokäyttöinen, värimassa juuri sopiva enkä keksi tästä mitään vikaa!Poskipunana taas jälleen Lily Lolo Tickled Pink. Se on aika täydellinen silloin kun poskipunalta haluaa vain aavistuksen väriä.


2 kommenttia:

  1. Clarinsin nimihirviö huuliväri/hoitotuote ei ollut mun mieleen. En jotenkin tykännyt sen koostumuksesta ja testikokona saatu tuote lähti siskolle. Sisko toki sitten ihastui ja käytti ennätysajassa loppuun. Tunnustan, että mulle on viime vuosina tullut pikku hiljaa yleisestikin hiukan kielteinen asenne huulikiiltojen suhteen. Tykkään kevyistä kiiltopunista tai huulipunista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tän tuotteen nimi ei ole helpoimmasta päästä :D Mutta musta itse tuote (niin, miksi sitä nyt sanoisi, kiiltobalsami?) on nimenomaan sellainen "helppo". Se on kuin huulirasva, yhtä vaivaton käyttää. Tai siis sehän on periaattessa hiukan sävytetty huulirasva :) Luulisin että siinä on suosion salaisuus.

      Poista

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!