19.11.2014

Hurahdus pinkkiin


Syksyinen synkkyys ikkunan takana vatii vastapainoksi kirkkaita värejä. Ainakin meilläpäin.
Henkilökohtaisesti tykkään uudesta kirkkaan pinkistä kaulahuivistani yhdistettynä hillittyyn harmaaseen villakangastakkiin. Ja ilmeisesti tällä hetkellä tykkään kaikesta pinkistä muutenkin.

Kaikki lähti siitä kun pitkästä aikaa valitsin kynsiin hempeää murrettua roosaa tavallisten tummien suosikkieni sijaan. Lumenen hillitty lakka Gel Effect sävyssä 3 On the Beach/Rantaniitty ei ole minulle tyypillinen lakkavalinta.

Ja tänään teki mieli vaaleanpunaista ja pinkkiä meikkiinkin.Tämän simppelin meikin tekoon vaadittiin kolme Diorin viisikkoa... Ja yksi poskipunasävy. Miksi en tykkää meikata yhdellä paletilla kerrallaan, sitä en ymmärrä mutta useimmiten yhdistelen sävyjä useista paleteista.
Tässä silmämeikissä käytin ruskeaa luumua viisikosta Trafalgar, violettia paletista Extase Pinks, vaaleanpunaista ja pehmeää, kultaan taittuvaa valkoista vanhasta viisikosta Flower Blossom sekä Chanelin poskipunaa Ultra Rose.Liikkuvalla luomella Flower Blossomin satiinista vaaleanpunaista, silmän sisäkulmassa hiukan saman paletin valkoista.

Ulkokulmassa, luomivaossa ja alaluomen rajauksena Trafalgarin luumuruskeaa.

Ulkokulmasta häivytettynä n. liikkuvan luomen puoleenväliin Chanelin pinkkiä poskipunaa. se on hyvin läpikuultava luomella.

Rajasin Inglotin luumunvärisellä geelimäisellä rajausvärillä ja vahvistin rajausta violetilla luomivärillä paletista Extase Pinks. Vahva rajaus vähentää hieman pinkin yliampuvaa sokerisuutta.Poskipunana sama Chanelin Ultra Rose.
Huuliin tuli Clarinsin vaaleanpunaista kiiltobalsamia.

Kyllä aikuisenakin saa olla pinkki :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!