5.11.2014

Kevyt meikki Blake Livelyn inspiroimana


Selailin hajamielisesti lehteä ja Blake Livelyn säteilevä naama pompsahti sivunkokoisena esiin. Kuvassa hän mainostaa ihonhoitotuotetta joten meikki on tehty hyvin kevyen ja kuulakkaan näköiseksi, "näytän tältä oikeesti kun herään" (just joo! :D ). Hohtava kultainen iho, kiiltävät huulet, huolitellut kulmat ja kevyttä korostusta silmissä. Klassinen kalifornialainen golden girl.En muistuta ollenkaan Livelyä ja olen kymmenisen vuotta vanhempi. Mutta hänelläkin on nuoresta (27) iästään huolimatta raskaat yläluomet. Tämähän on usein kasvojen rakenteesta johtuva ominaispiirre (joka tosin vahvistuu iän myötä ihon venyessä). Tein samantyylisen kevyen meikin tosin sovittelin sitä omiin kasvoihini sopivaksi (enkä käyttänyt L'Orealin tuotteita).

Livelyn meikissä on kirkastettu silmän sisäkulmaa hohtavalla luomivärillä ja vahvistettu sitä vähää, mikä näkyy liikkuvasta luomesta - ripsirajaa. Ripsien tyvessä on rajaus ja ripset taivutettu ja korostettu pörröisiksi. Ilman näyttäviä ripsiä silmät vajoaisivat vielä syvemmälle yläluomen varjoon ja näyttäisivät pieniltä. Itse pullottavaa yläluomea on varjostettu kevyesti luonnollisen näköisellä luomivärillä. Alaluomella ripsien tyvessä on tumma ripsiä tuuheuttava rajaus ja myös kimaltavaa kultaista luomiväriä (tuo lisäkirkastusta ja säihkettä silmiin).
Minä käytin näitä tuotteita.

Rajausta lukuunottamatta koko silmämeikin tein Sleekin kolmiosaisella kasvojen muotoilupaletilla Face Form sävyssä Light.

Matta ruskea varjostussävy on luomivaossa varjostamassa raskasta yläluomea. Keskimmäistä korostusväriä silmän sisäkulmassa kirkastamassa. Korostusvärin ja kultahohtoisen poskipunan sekoitusta alaluomella ripsien tyvessä.
Lisäksi käytin palettia sen varsinaisen käyttötarkoituksen mukaan: varjostusväriä poskiluun alapuolelle, poskipunaa poskiin ja korostusväriä hiukan ylähuulen yläpuolelle.

Yläluomella ripsien tyvessä kevyt rajaus tummalla mattaruskealla puuterimaisella rajausvärillä. En korostanut alaluomen ripsirajaa yhtä voimakkaasti kuin miten on tehty Livelyn meikissä. Meillä on erimalliset silmät, mun ovat pyöreämmät ja jos alaluomea painottaa, se lisää silmien pyöreyttä. Joten vain pyyhkäisin alaluomen ripsien tyveen loput siveltimeen jääneestä rajauspuuterista. Samasta syystä skippasin alaripsien vahvat ripsivärit.

Musta Max Factorin ripsiväri ja kulmissa Lumenen sävytetty kulmavaha.

Poskipuna siis Sleekin paletista Face Form Light. Ja voi jestas että se on kimaltava! Aikaisemmin olen käyttänyt sitä harvoin ja silloinkin luonnonvalossa enkä edes muistanut, miten kultahehkuinen sävy tämä on, ainakin mun uudessa meikkipöydän tehovalaistuksessa (siitä enemmän juttua edellisessä postauksessani).

En käyttänyt tässä meikissä poskipäillä mitään lisäkorostusta joten kaikki kimalle on pelkkää poskipunaa. Makuuni kimallusta on vähän liikaa... tai oikeammin, sen sävy on väärä, liian kultainen ja lämmin.
<- Siis katsokaa tätä kuvaa :D

Poskipunaksi aikas hohtava! Ja munkaltaiselle kalpeanaamalle aika lämmin sävy. En ole tottunut sellaiseen. Tosin päivettyneellä iholla tämä on varmasti kaunis poskipuna, tummalla iholla saattaa toimia kultaisena korostusvärinäkin. Ja huom. tämä efekti tulee näin korostuneesti esiin nimenomaan keinotekoisessa valossa. Luonnonvalossa tämä on persikkainen poskipuna jossa on toki kultashimmeria mutta ei mitään överiä sentään.

Mutta minä pidän eniten pinkeistä poskipunista! Ja ne pitää minusta :)


Huuliin tuli kevyttä vaaleanpunaista Lumenen huulikiiltoa.

Ja pitkän tauon jälkeen hurahdin siniseen kynsilakkaan! (Huom. yläpuolen kuva!) Vieläpä metalliseen siniseen. Jos säiden jumalat suosii, voisin yrittää ottaa siitä kuvia huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!