13.11.2014

Kolmen poskipunan ja kolmen eyelinerin nudemeikki
Tietenkin voi kysyä, tarviiko nudemeikkiin oikeesti kolmea poskipunaa ja kolmea erilaista silmien rajaustuotetta? No tietenkin! Ainakin siihen minkä tein tänään ja josta tuli ihan mun näköinen :)

3 poskipunaa
Poskipunat: Chanel 74 Ultra Rose, Lily Lolo Tickled Pink ja NYX Powder Blush 11 Taupe (joka ei ehkä ole perinteinen poskipuna vaan oikeastaan varjostusväri mutta silti).

Käytin silmämeikkiin kahta poskipunaa ja niitä kolmea rajausväriä.

Koko yläluomelle levitin Lily Lolon vaaleaa, hohtavaa nudebeigeä poskipunaa Tickled Pink. Se toimii loistavasti nudeluomivärinä, tasoittaa luomen ihoa ja kirkastaa. Eikä ole tippaakaan liian vaaleanpunainen.

Lily Lolo Tickled Pink on toimiva pohjustusluomiväri

Valmis silmämeikki. Ero nakuun on valtava...
Varjostusvärinä on NYX Taupe. Se on jännä sävy jossa näen harmaata, sameaa luumua ja ruskeaa. Kuulostaa ehkä ei-niin kauniilta mutta sillä tulee kaunis utuinen varjo! Koostumus on matta mutta ei ihan umpimatta, mikä on plussaa (eihän ihokaan ole täysin matta).

Taupe on myös alaripsien tyvessä kevyenä varjona.3 rajaustuotetta
Entäs ne kolme silmänrajausta.

Rajauksena nro 1 minun uusi tuttavuus, Clarinsin kolmipiikkinen ruskea rajaustussi jota nyt opettelen käyttämään. Yritin parhaani mukaan tökkiä sitä ripsien väleihin tiiviin rajauksen toivossa. Vaatii vielä harjoittelua.

Pehmensin yläluomen rajausta ruskealla puuterimaisella rajausvärillä Nvey Eco.

Alaluomen sisärajauksena korvaamaton IsaDoran Blonde-kynä.Testasin uutta meikkivoidetta, Lumenen uutuutta Longwear Blur Foundation sävyssä 1, Classic Beige.

Ensin kokeilin levittää duo fibrella ja olin että ööh... Meikkivoide ei ole tuoteryhmänä muutenkaan suosikkimeikkini ja tämä näytti jotenkin raskaalta ja tunkkaiselta. Sitten kävin kasvot läpi kostealla Beauty Blenderilla ja avot, meikkipohjasta tuli ohuen, luonnollisen ja huomaamattoman näköinen. Ja miellyttävän kuultava. Tämän kanssa voi oppia elämään :)

Tiedän että poskipuna on monille se meikkituote, joka on helppo skipata, sellainen ei kovin tärkeä. Itse taas en osaa olla ilman! Jos meikkaan, laitan jotakin raikastavaa poskiin.

Tässä meikissä poskilla käytin kaikkia kolmea poskipunaa (joo, mulle ei riitä mikään :D ).

NYX Taupe, Lily Lolo Tickled Pink, Chanel Ultra Rose

Niin erilaisia ja niin tarpeellisia!

Lily Lolon hohtavaa beigeä sävyä sudin poskiluulle, se antaa hyvin kevyttä, pehmeää väriä ja kaunista kermaista kiiltoa poskipäille. Luonnollinen puna ja korostusväri samassa!

Halusin meikistä raikkaamman näköisen joten lisäsin päälle hiukan Chanelin kirkasta pinkkiä sävyä. Luin tämän kikan joskus kauan sitten Bobbi Brownin meikkikirjasta: poskelle laajemmalle alueelle neutraalimpaa poskipunasävyä ja piristykseksi sen päälle, keskelle (hieman pienemmälle alueelle) kirkasta poskipunaa "for a pop of colour". Toimii.Taupella kokeilin varjostaa. Eli tätä suhteellisen mattaa, murrettua sävyä tuli poskiluun alapuolelle.

Tykkäsin lopputuloksesta, poskipunakolmikosta tuli sopivan kuultava ja raikas yhdistelmä.

Jos ihmettelette eroja kuvien laadussa niin selitys on yksinkertainen: kirkkaamman näköiset kuvat on otettu kännykällä ja vähän sameammalta ja hailakammalta näyttävät peruskameralla joka hyytyi kesken kaiken.

Luonnonvalosta ei tänään ollut tietoakaan... Päivälläkin harmaata ja sateista, möö :(

Huuliin tuli Yves Rocherin huulipunaa Grand Rouge sävyssä 71 Rose Poudré, se on miellyttävä kevyt luonnollinen roosa.

Tukka on sekaisin, tältä se näyttää kun en tee sille mitään. Tai siis haron sormin ja annan olla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!