7.11.2014

Lily Lolo Pressed Eye Shadow Stark Naked


En ole aikaisemmin käyttänyt Lily Lolon luomivärejä. Tilasin nettikuvan perusteella lupaavalta näyttäneen sävyn Stark Naked uteliaisuudesta, voiko käytännöllisiä nudesävyjä olla liikaa? Pakkaus ainakin on nätti!Luomiväri tulee pahvipakkauksessa, kuin joku "hienomman merkin" tuote. Muovinen rasia on samanlainen kuin Lily Lolon poskipunissa (kirjoitin vähän aikaa sitten Lily Lolon poskipunasta Tickled Pink), pienempi vain. Mustavalkoinen ja yksinkertaisen sievä. Rasiassa on 2g luomiväriä ja koko kannen kokoinen peili, ei sivellintä.

Lily Lolon mukaan Stark Naked on "matte, nude pinky beige". Nuden roosabeigen suhteen olen samaa mieltä mutta Stark Naked ei ole matta! Raaka-aineluettelossa ekana on mica ja luomiväri on jos ei helmiäinen kuitenkaan, niin ainakin satiinisen pinnan antava. Ei matta!Pakkauksen avattuani kelasin että höh, mullahan on jo melkein samanlainen luomiväri, MUS Saga! Miten mä älysinkin tilata samanlaisen... Mutta ne ovat erilaisia. Sävyero on, pieni mutta on, ja MUS Saga on oikeesti matta-matta.

Vasemmalla MUS Saga, oikealla Lily Lolo Stark Naked
Ero mattaisessa ja ei-niin mattaisessa koostumuksessa on selkeä iholla ja tekee näistä kahdesta käytössä täysin erilaisia luomivärejä.

Vasemmalla Lily Lolo Stark Naked, oikealla MUS Saga
Helmiäisen ansiosta Stark naked näyttää iholla myös vaaleammalta. Eron koostumuksissa huomaa erityisesti valon osuessa.

Vasemmalla Stark Naked, oikealla Saga

Stark Naked meikissä, viileä luonnonvalo
Stark Naked on nimensä mukaisesti "nakusävy" osastoa my skin only better. Ihonvärinen ja lähes näkymätön, niin hyvin se sulautuu ihonsävyyn. Hyvä pohjaväri muille, tummemmille tai värikkäämmille luomiväreille. Levittyy hyvin siveltimellä, käytän isohkoa pulleaa aitokarvasivellintä jolla on helppo sutia Stark Nakedia koko yläluomelle. Tekee luomesta värillisesti tasaisen ja häivyttää luomen pieniä värivirheitä, verisuonia yms.

Pysyvyys on hyvä: mun rasvoittuvilla luomilla yli 8h kerääntymättä luomivakoon, pohjustuksena vain kevyt puuterointi irtopuuterilla.

Sama meikki led-valossa

Sama meikki led-valossa
Näihin meikkikuviin käytin Stark Nakedia koko yläluomella, ripsirajasta häivytettynä kulmakarvojen alle. Varjostuksena muu tuote (NYX PB Taupe). Tummanruskea rajaus puuterimaisella rajausvärillä.

Mielipiteeni on että Stark Naked on laadultaan varsin kelvollinen luomiväri joka sopii hyvin pikameikkiin kun tarkoituksena on vain tasoittaa luomen sävyä, no makeup makeup-lookkeihin, pohjasävyksi muille luomiväreille tai häivytyssävyksi pehmentämään tummien ja kirkkaiden sävyjen reunoja.
Pysyy hyvin ja on muutenkin hyvin ongelmaton tapaus.
Matta se ei ole mutta näyttää iholla hyvin luonnolliselta.

Ainoa seikka mistä en pidä on tuotteen haju, sama epämiellyttävä mutta onneksi ei kovin voiakas haju mikä on Lily Lolon poskipunassakin. Onneksi haistan sen vain luomivärinappia haistelemalla, iholla se ei mua häiritse.


Luomivärin hinta on 13,90€ Pretty.fi:stä tilattuna.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!