25.11.2014

Lumene Gel Effect 3 On the Beach/Rantaniitty. Makkaralakka.


Tykkään eniten tummista, syvistä kynsilakkaväreistä. Mutta nyt kuljen toista viikkoa tässä Lumenen sävyssä joka ei ole tumma, syvä eikä dramaattinen. Sen sijaan se on murrettu, turvallinen, rauhallinen ja pehmeä. Helppo ja mukava kuin lämmin villapaita.


Lakassa ei ole kimallusta, helmiäistä, shimmeria. Lumenen lakkojen geelimäinen koostumus on kiiltävä, ei peilinkiiltävä mutta kuitenkin mielestäni keskimääräistä kiiltävämpi.

Minusta lakka on myös keskimääräistä kestävämpi. Tai ainakin kestää kynsilläni huomattavasti paremmin (yleensä 4 vuorokautta ennen ekaa lohkeamaa) kuin esim. Diorin lakka joka aina lohkeaa heti seuraavana päivänä.

On the Beach - Rantaniitty on sävyltään kermainen, pehmeä. Nudesävyinen vanha roosa. Ei liian vaaleanpunainen vaan sellainen kuin roosan sekaan ois tipautettu vähän ruskeaa. Ja ehkä myös hiukan harmaata.
Koostumus ei sisällä formaldehydiä, lukee pullon kyljessä.

Oikeastaan tässä lakassa ei ole mitään vikaa - sävy miellyttää, kiilto, kestävyys... Minä vain inhoan näitä lumenemaisia nimiä!!!
Tuntuu että ne varmasti kävi läpi kaikki mahdolliset variaatiot meikkisävyjen nimistä missä toistuvat "yö", "niitty", "ranta", "usva", "pilvi" ja muut luonnonmukaiset "henkäykset" ja "kevyet kosketukset"... Ärsyttää! Ja miksi On the Beach on suomeksi Rantaniitty?


My Very Firs Knockwurst
Itse asiassa minusta tämä lakka muistuttaa sävyltään makkaraa. Sellaista vasta muovipaketistaan otettua, vähän kosteankiiltävää nakkia :D Mikä ei sinänsä ole huono asia, ei ehkä yhtä etäisen romanttissävytteinen kuin joku mystinen "rantaniitty" mutta silti suomalaiseksi peruselintarvikkeeksi luokiteltavissa oleva tuote.

Olihan OPI:n saksalaiskokoelmassakin makkaralakka, My Very First Knockwurst. Miksei sitten Lumenella?

OPI MVFK

OPI:n makkarasävy on tosin paljon vaaleampi ja vähän taittuu jopa lilaan minusta. Lumenen lakka on ihan erilainen. Tummempi, ruskeampi roosa.

Lumene 3 On the Beach - Rantaniitty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa kommentoimaan! Please tell me what you think!